Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Εντός Νοεμβρίου το κόμμα της Ντόρας

«Μέχρι τον προϋπολογισμό»
11/10/2010 
«Μέχρι τον προϋπολογισμό». Με αυτήν τη φράση, μιλώντας, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθέτησε χρονικά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός της εντός του Νοεμβρίου.

Η πρών υπουργός άφησε επίσης αιχμές κατά του αντιπρόεδρου της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον τομέα της υγείας, ως υπουργός, με αφορμή την επιστολή που είχε στείλει το 2008 στον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, για την οικονομία.

«Εγώ δεν είχα την αίσθηση ότι θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα ούτε ήταν αυτά τα στοιχεία, τα οποία ήξερα εγώ, περί χρεοκοπίας της χώρας. Για να είμαι ξεκάθαρη. Τώρα τι έγραψε ο κ. Αβραμόπουλος στην επιστολή του, δεν το ξέρω, αν, όμως, είχε τέτοιες μεγάλες ανησυχίες, φαντάζομαι ο πρώτος μεγάλος τομέας, στον οποίο θα έπρεπε κανένας να στρίψει, να δει με πολλή μεγάλη προσοχή, είναι ο κατ' εξοχήν τομέας, τον οποίο διαχειρίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος, που είναι ο τομέας της υγείας. Διότι για τη μαύρη τρύπα στην υγεία, στις ΔΕΚΟ και στην αυτοδιοίκηση μιλάμε. Αυτές είναι οι τρεις μεγάλες μαύρες τρύπες της χώρας, οι οποίες είναι ένα πιθάρι χωρίς πάτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου