Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δεν είμαστε φραπεδόμαγκες! Εμείς ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ τον Ζορό της πολιτικής, τον αυθεντικό λαϊκό επαναστάτη, τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ!

Ποιός είναι τέλος πάντων ο Πανίκας Ψωμιάδης...Εάν δεν το καταλάβατε, σας το αναλύω...Είναι ένας παρεξηγημἐνος λαϊκός επαναστάτης, ένας Ζορό της Πολιτικής που "ξεφτελίζει το σύστημα", που είναι "ενάντια στο σύστημα". ἁλωστε, η λαμογιά είναι στην ουσία της πράξη επαναστατική, αφού όλα τα λαμόγια εκ δεδομένου υποσκάπτουν ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ το "Σύστημα" με το να του αφαιρούν πόρους! Και μπορεί να τον πιάσαν δυό τρείς καθεστωτικοί εισαγγελείς, αλλά ο Πανίκας πάντα τους γλυστρά...επειδή ο λαός είναι μαζί του, δεν είναι ένα απλό λαμόγιο της Πολιτικής, ΟΧΙ, ο Πανίκας είναι ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ. Είναι ένας Ζορό που "τραγουδά για να περάσει μηνύματα" και πυροβολεί ΜΟΝΟΝ με (εργολαβικά) 45άρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



 Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σαν αυθεντικός λαϊκός Καραγκιόζης, άν όχι τίποτε άλλο, έχει αποδείξει οτι γνωρίζει πολύ καλά από θέατρο...και όπως σε κάθε καλό θέατρο, η παράσταση πρέπει να είναι αυθεντική, να είναι πιστευτή, πρέπει με άλλα λόγια "να πουλάει"!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου