Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο τρίτος κρίκος του ΟΧΙ

Ακούσαμε το θριαμβευτικό διάγγελμα του Μιχαλολιάκου: Η Ναζιστική προπαγάνδα στα επάνω της! Η επιπολαιότητα της κυβέρνησης Σύριζα ανοίγει με την ανικσνότητά των μαθητευόμενων μάγων της τον δρόμο στην εγκληματική άκρα δεξιά. Οι Ναζί συνοδοιπόροι του κυβερνητικού μπάχαλου παίρνουν τα επιχειρήματα των κυβερνητικών περί κακών ξένων και υπερήφανης Ελλαδικής μαγκιάς και προχωρούν ένα βήμα παραπέρα στην ακατάσχετη δπλέον ημαγωγία. Συμφωνεί με τα μέτρα του Σύριζα που μας έφεραν στο χάος, αλλά διαφωνεί υποκριτικά με τα αποτελέσματα των μέτρων. Συμφωνεί με την δημιουργία του χάους, αφού ο λύκος στην μαντάρα χαίρεται, αλλά την κατακεραυνώνει γιά την κατάντια του λαού στις γραμμές των ΑΤΜ....η Γκαιμπελική προπαγάνδα στο απόγειό της.
Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι κάποιο τυχαίο ή αμελητέο φαιδρό νούμερο σαν τον φτηνό δημαγωγό Καμμένο. Ουτε ασπόνδυλο μαλάκιο σαν τον Σαμαρά. Όταν οι ψηφοφόροι του ΟΧΙ αρχίσουν σε λίγες μέρες απελπισμένοι με το χάος να ψάχνονται, δεν πρόκειται να πάνε πίσω στα πολιτικα πτώματα της διαφθοράς, ούτε θα ομφαλοσκοπήσουν με τις ευθύνες τους και φυσικά δεν θα γίνουν κοψοχέρηδες για το ΟΧΙ. Απλά θα ψάξουν για κάποιον που να εκφράζει τον θυμό και την οργή τους.
Η ευθύνη της μοιραίας ηγετικής ομάδας του Σύριζα είναι τρομαχτικά βαριά και πέρα ακόμη από τις ιστορικές ευθύνες της ςκαταστροφή του τραπεζικού μας συστήματος. Η απελπισία που θα ακολουθήσει το χάος που δημιούργησε η ανικανότητα τους, θα γίνει το πρόσφορο λίπασμα που θα φέρει την εγκληματική συμμορία του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου πολύ σύντομα σε ποσοστά που τώρα κατέχει ο Σϋριζα, τό απόκομμα που πάντα έπαιρνε μεταξύ 3.5% και 4.5 % αλλά στις πρόσφατες εκλογές του Γενάρη πήρε 37% και είναι τώρα κυβέρνηση. Χρόνο σίγουρα δεν θα κλείσει, ίσως ούτε και εβδομάδες κάν. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Η κατηφόρα θα πιάσει πλέον ρυθμούς κατρακυλίσματος και χιονοστιβάδας και κανένας Μπαρούφάκης δεν θα μπορεί να την ελέγξει πλέον. Μιά άτακτη έξοδος από την Ευρωζώνη θα φέρει αναπόφευκτα και εξοδο από την ΕΕ (με την Βουλγαρία καί αύριο τα Σκόπια και την Αλβανία μέσα).
Η κρίση φέρνει στο προσκήνειο συνεχώς νέες δυνάμεις καταβαραθρώνοντας τις παλιές, και τις καταποντίζει και αυτές με την ίδα ευκολία που τις ανέβασε. Με μιά Ελλάδα απομονωμένη οικτρά από παντού και χωρίς την προστατευτική αιγίδα γιά το δημοκρατικό πολίτευμα που προσφέρουν οι θεσμοί της ΕΕ, μιά πιθανή εκλογική νίκη (δεν χρειάζεται κάν πλειοψηφία, ούτε ο Χίτλερ απέκτησε ποτέ την απόλυτη πλειοψηφία, ακόμη και στις εκλογές του 1934 που οργάνωσε ο ίδιος) της Ναζιστικής συμμορίας θα φέρει την Ελλάδα στα πρόθυρα μιάς νέας τραγωδίας ανάλογης του 1922. Τα κατευθυνόμενο 70% του ΟΧΙ της Θράκης με τον Τούρκο υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να κάνει καμπάνια στην Ελληνική επικράτεια υπέρ του ΟΧΙ δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, είναι όμως προάγγελος του τι σχεδιάζει η άσπονδη γείτων χώρα και το πολιτικοστρατιωτικό της κατεστημέντο. Με μιά Ελλάδα που ούτε περέλαιο για τον στρατό της δεν διαθέτει, και χωρίς νόμισμα να αγοράσει καινούριο, χωρίς οικονομία, απομονωμένη και με τους φυσικούς της συμμάχους της εξοργισμένους από τις καθημερινές προσβολές των θλιβερών μινίων που παριστάνουν την Ελληνική κυβερνώσα ελίτ, η πορεία της χώρας βαίνει προς το απόλυτο και ανεξέλεγκτο ίσως δράμα. 
Τα διάφορα υπερφίαλα περί έκφρασης της δημοκρατικής θέλησης του κυρίαρχου Ελληνικού λαού θα ηχούν σαν κουδουνάκια κοπαδιού που βαίνει προς την σφαγή άν συνεχίσει η σημερινή καταστροφική πορεία και φτάσουμε αργότερα σε εκλογικό θρίαμβο των Χρυσαυγιτών. 
Με τον Ελληνικό λαό στα κάγγελα μετά από λίγες εβδομάδες οικονομικής απραξίας, με τράπεζες κλειστές και την χώρα σε σπιράλ κάθετης πτώσης, όλα τα εκλογικά σενάρια είναι πιθανά. Η Μικρασιατική καταστροφή, άς μην το ξεχνούμε αυτό, ξεκίνησε με μιά καταφανή δημοκρατική επιλογή του Ελληνικού λαού υπέρ της ειρήνης και κατά του πολέμου κατά τις μοιραίες εκλογές του Νοεμβρίου του 1920.

Μιλτιάδης Η. Μπ.
5.7.2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου