Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Χρυσή Αυγή καί Δημαγωγία του Ναζισμού

Οι Χρυσαυγίτες, γνήσια εγγόνια του Γιόζεφ Γκαίμπελς,  δημαγωγούν ψευδόμενοι χυδαία ποντάροντας όχι μόνον στην οικονομική καί πολιτική κρίση αλλά καί στην Ιστορική λήθη των εγκλημάτων του Ναζισμού



"ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ EINAI ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ" - Γιόζεφ Γκαίμπελς, Υπουργός Προπαγάνδας Τρίτου Ράϊχ
  
Αυτοί που ορκίστηκαν υποταγή καί συνεργάστηκαν δουλικά με τον βάρβαρο κατακτητή, ξεπουλώντας πατρίδα καί αξιοπρεπεια δημαγωγούν ασύστολα τώρα γιά  το...μνημόνιο...!
Ποιoί μιλούν γιά ξεπούλημα της πατρίδας; 
To ίνδαλμα των Χρυσαυγιτών, ο προδότης στρατηγός καί διορισμένος δωσίλογος πρωθυπουργός των Γερμανών κατακτητών Γεώργιος Τσολάκογλου
Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, που τους προδότες Ταγματασφαλίτες τους θεωρεί "ήρωες που έσωσαν την Ελλάδα", καί στέλνει μύδρους πρός τον ιδεολογικό τους συγγενή Άδωνη Γεωργιάδη που τους αποκήρυξε:
Άς διαβάσουμε τί γράφουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ομώνυμη φυλλάδα τους : 

«Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τους ταγματασφαλίτες, γιατί εμείς θεωρούμε προδότες όσους συνεργάστηκαν με τον κατακτητή» ήταν η απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη. Μα καλά, τόσο ανιστόρητος είναι ο κύριος Γεωργιάδης; Κρίμα και μας κάνει και τον σπουδαγμένο. Μάθε κύριε Σπύρο – Άδωνι ότι αν δεν υπήρχαν οι ηρωικοί ταγματασφαλίτες η Ελλάδα μας θα είχε κοπεί στα δύο, με σύνορο τον Όλυμπο και ότι θα μας έμενε θα είχε γίνει Αλβανία και ακόμα χειρότερα. Λίγα λοιπόν τα λόγια σας γι’ αυτούς που έσωσαν την Ελλάδα.»
http://xryshaygh.wordpress.com/2010/09/01

Ξεχούν φυσικά να μας πούν γιά το ποοί είχαν ήδη προδώσει την Μακεδονία καί την Θράκη μας στουε Βούλγαρους, ο ήρωάς τους, ο Τσολάκογλου!

Η Ιστορία υπάρχει γιά να μην κάνουμε τα ίδια λάθη:
Να θυμηθούμε τον "Άγιον Όρκον" του Ταγματασφαλίτη:
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ.  Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."
(Όρκος του Ταγματασφαλίτη)

Ο Γερμανικός στρατός "τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού" του οποίου, Αδόλφου Χίτλερ, οι Ταγματασφαλίτες έδιδαν "ορκον Άγιον" να "υπακούουν άνευ όρων" καί "απολύτως"...επί το έργον, σφάζοντας Έλληνες - Εκτέλεση 120 πατριωτών από τους Ναζί πίσω απ’ το ιερό της Αγίας Τριάδας στο Αγρίνιο
Είναι όμως δίκαιο τό να ταυτίζουμε την Χρυσή Αυγή με τους Ταγματαλήτες; Την ταύτιση τους την κάνουν οι ίδιοι. Άς ακούσουμε τι λέει ο υπέρτατος Φύρρερ των Χρυσαυγιτών, ο Νίκος Μιχαλολιάκος:


"Εθνικοί Αγωνιστές" επομένως σύμφωνα με τον Φύρρερ Μιχαλολιάκο οι δωσίλογοι εγκληματίες καί συνεργάτες των κατακτητών Ναζί
"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους νεκρούς ΗΡΩΕΣ των Ταγμάτων Ασφαλείας των Ταγμάτων Εφόδου καί τών ομάδων Χ...!"
ΖΗΤΩ, μας λέει η Χρυσή Αυγή, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ
Τέλεια!
Είναι σαν να κάνουμε μνημόσυνο γιά τους Έλληνες οπλίτες που σκοτώθηκαν πολεμώντας εναντίον του Μεγάλου Αλεξάνδρου σαν μισθοφόροι του Δαρείου στον Γρανικό, στην Ισσό καί στα Γαυγάμηλα. Έλληνες μαχητές μπορεί να ήταν, αιώνιοι όμως όχι σαν ήρωες, αλλά σαν προδότες αιώνιοι του ενιαίου υπό τον Αλέξανδρο Ελληνισμού. 
Καθάρματα καί δωσίλογοι πάντα υπήρχαν, από τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες, έως τον Ανταλκίδα που πρόδωσε την Ιωνία, από τους Έλληνες Μισθοφόρους του Δαρείου, καί τους προσκυνημένους των Τούρκων καί του Ιμπραήμ έως τους Ταγματασφαλίτες  των Γερμανών Ναζί.

"Τιμή καί δόξα στους προδότες και  Εφιάλτες του Ελληνισμού!", λοιπόν, αυτός είναι ο κάλπικος πατριωτισμός των Χρυσαυγιτών Ναζιστών!

Υπερβάλουμε; Kαθόλου! 
Ξαναδιαβάζουμε γιά να σιγουρευτούμε: 

 "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. 
Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. 
Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."
(Όρκος του Ταγματασφαλίτη)

Οι ένοιες καί τα σύμβολα έχουν χάσει την αξία τους στα λόγια των μαθητών του Γκαίμπελς καί η δημαγωγία πέφτει σύννεφο:
Βάζουν στην φυλλάδα τους φωτογραφία του Παρθενώνα, του συμβόλου της Αθηναϊκής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μαζί με την Ελληνική σημαία, ποιοί; οι Χιτλερολάγνοι που προσκυνούν τον Γερμανικό αγγυλωτό σταυρό, καί έχουν το θράσος να βάλουν καί τον Θ. Κολοκοτρώνη  στο κάδρο....    "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στούς προσκυνημένους", καί τα λόγια του Γέρου του Μωριά έγιναν πάλι επίκαιρα κατά την μαύρη κατοχή πού μας έφερε ο Χίτλερ. 
Φωτιά καί Τσεκούρι στους Ταγματασφαλίτες, τους μαυραγορίτες, τους συνεργάτες του Ναζισμού. 
Μαύρο ψήφο σήμερα στους Χρυσαυγίτες τού Nazional Sozialismus!
Καλός ο Θ. Κολοκοτρώνης, ο Παρθενώνας καί η γαλανόλευκη γιά τις προεκλογικές αφίσες, γιά να το παίζουν πατριωτάκια, αλλά στην Χρυσή Αυγή την φυλλάδα τους ξεδιπλώνουν τα αληθινά τους σύμβολα, τις αληθινές σημαίες τους καί τους πραγματικούς ήρωές  - Χίτλερ, Γερμανικοί αετοί, Σαξωνικές σβάστιγκες καί Γερμανική Ναζιστική σημαία....καί οδύνη καί κλάμα γιά τον "οραματιστή της Νέας Ευρώπης" τον "Ζίγκφριντ του εικοστού αιώνος"...καί την "θλιβερή είδηση" πως "Φύρρερ ιστ Γκεφαλλεν", "ο Αρχηγός είναι νεκρός"!
Λοιπόν, ας μήν μας παρουσιάζονται οι Ναζί σαν καινούρια καί "αμόλυντη" πολιτική δύναμη στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Κυβέρνησαν την Ελλάδα χρόνια πολλά, καί στην κατοχή καί στον Εμφύλιο, καί έζησε ο τόπος τα φριχτά εγκλήματά τους:
Έκαψαν, έσφαξαν, κρέμασαν, μαυραγοροπούλησαν καί πλούτισαν, βίασαν, λήστεψαν, πρόδωσαν καί ατίμασαν την Ελλάδα, την Μακεδονία, την Θράκη.

Τώρα μας το παίζουν και οι δωσίλογοι..."αντιμνημονιακοί"!
Οι πόρνες ξαναπαρθένεψαν...
Οι βρυκολακιασμένος Ναζισμός επανεμφανίζεται σαν το "νέο" στην πολιτική σκηνή μετά από 60 χρόνια στον τάφο της Ιστορίας. H πολιτική νεκρολαγνεία όχι μπόνον δεν αποτελεί λύση σε κανένα από τα  προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία. Δεν έχει καί απολύτως τίποτα να προσφέρει παρά μόνον μίσος, τυφλή βία εναντίον κάθε ανυπεράσπιστου,  τρομοκρατία, καταστολή καί εμφυλιοπολεμική καταστροφή!
Το ότι μέχρι σήμερα τους έφτυνε ο λαός καί έπαιρναν κάτω του 1% δεν είναι ιστορικά καθόλου τυχαίο! Ο λαός είχε καί μυαλό καί ιστορική μνήμη. Τώρα δυστυχώς μέσα στον κυκεώνα καί στην θολούρα της οικονομικοπολιτικής κρίσης πάνε μερικοί απελπισμένοι καί εξοργισμένοι (καί σίγουρα μάλλον άσχετοι καί σίγουρα ανιστόρητοι) να χάσουν τον μπούσουλά τους καί να υποστηρίξουν τον Ναζισμό. 


Οι Έλληνες Ναζί ήταν ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ με κάλυμα εθνικιστικού μανδύα καί Γερμανική φουστανέλλα.

Ο "Εθνικός Αγωνιστής" του Μιχαλολιάκου ο προδότης καί άνανδρος Σμυρλής "λαμβάνει την τιμήν να αναφέρει...προς την Γερμανικήν Μυστικήν Αστυνομίαν"...πως ΕΣΦΑΞΕ...καί 5 γυναίκες!

700 χιλιάδες Ελληνικές ψυχές προκάλεσαν στην δεκαετία του 1940 ο Φασισμός καί ο Ναζισμός στην Ελλάδα. Χώρια η αιματοροή της μετανάστευσης από την κατεστραμένη Ελλάδα πρός την Αμερική, τον Καναδά, την Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, αλλά καί Γερμανία. Προσθέτουμε σε αυτούς καί όσους έφυγαν σαν πολιτικοί πρόσφυγες στις Ανατολικές χώρες καί δεν επέστρεψαν, καί αρχίζουμε να αποκτούμε μιάν ιδέα του τί μας κόστισε στον τόπον αυτό ο διεθνής Ναζισμός καί οι εδώ λυσσαλέες παραφυάδες του. Αντί να αυτοκτονήσουν ομαδικά, έχουν το θράσος τώρα να ζητούν καί την ψήφο του δοκιμαζόμενου Έλληνα πολίτη! 

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το καινούριο στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Είναι το παλιό, το φρικιαστικά αντιδραστικό, το πολιτικά μιαρό καί εγκληματικά αποκρουστικό! Είναι τα εγγόνια των δολοφόνων των παπούδων μας!
Σφαγή στο Δίστομο
Σφαγή στα Καλάβρυτα
Σφαγή στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης
Σφαγή στον Κάνδανο Χανίων
Σφαγή των ανδρών στο Κοντομαρί Χανίων. Ένας αδελφός του παππού μου, του Μάρκου Εμμ. Μπόλαρη, ο Απόστολος Εμμ. Μπόλαρης, ανάμεσα στα πρώτα θύματα, σε αυτήν, την πρώτη εκτέλεση αμάχων στην κατακτημέρνη από τους Ναζί Ελλάδα.
Σφαγή στα Κερδύλια Σερρών
Βγήκαν τα σκουλήκια από την τρύπα της ιστορίας καί κερδοσκοπούν στην πτώχευση της Ελλάδας γιά να μπούν στο Ράϊχσταγκ...το "μπουρδέλο την Βουλή"...που φυσικά πρέπει "να καεί, να καεί"!
Καί να έλθουν ποιοί; Οι φουσκωτοί μαφιόζοι της νύχτας, οι προστάτες των μπάρ καί των ύποπτων μαγαζιών, οι ληστές τραπεζών, οι κουκουλοφόροι, οι τραμπούκοι, τα κατακάθια της υποκουλτούρας  μιάς κοινωνίας σε κρίση , οι χαμένοι από χέρι της ζωής, τα περιθωριακά  περιττώματα του Ελληνισμού.  Το έργο το έχουμε ξαναδεί!
Κοπρολάγνος καί αιμομίκτης (με την κόρη της αδελφής του, την Γκέλυ),  ο Αδόλφος, τυπικός  απ[οτυχημένος της ζωής (δεν τέλειωσε κάν το Λύκειο), που οι συνθήκες της ταραγμένης εποχής καί τα λάθη των αντιπάλων του τον έφεραν στην εξουσία. Ματοκύλισε τυην οικουμένη και προκάλεσε το κομμάτισμα της χώρας του στο τέλος.
Φωτιά, εγκλήματα καί καταστροφή της πατρίδας μας. Οι Χιτλερικοί είχαν διακηρύξει πως για κάθε σκοτωμένο Γερμανό θα εκτελούνταν 40 άμαχους Έλληνες: 40 Έλληνες έναντι ενός Γερμανού! Έτσι μας κοστολόγισαν οι Ναζί μέντορες των Χρυσαυγιτών  
Δέν κρύβουν το ποιοί είναι...ούτε κρύβουν τις καταβολές τους
https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcR9nUmJAJfnsdU-kJ2GjwMLCLfWKoc3-CFRkRJWcnXNHfAt5xxsbQ
Από παχιά, κενά λόγια καί εθνικιστικά φούμαρα, άλλο τίποτα :  
"οι γυναίκες της Χρυσής Aυγής, δυναμικές και συνειδητοποιημένες για τη φύση του γυναικείου φύλου, προβάλουν σθεναρά ένα υγειές πρότυπο. Πρότυπο βασισμένο σε πραγματικές αξίες, καθοδηγούμενες σε έναν τρόπο ζωής από τα ιδανικά της υπέρλαμπρης ελληνικής φυλής και της Πατρίδας μας" 

Γυναίκες του Διστόμου μοιρολογούν μετά την σφαγή των ανδρών. Μίλα τους γιά τις "πραγματικές αξίες που καθοδηγούν" το Ναζιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή καί γιά την "Νέα Τάξη Πραγμάτων", μετά την τυφλή δολοφονία των αδελφών, των συζύγων καί των πατεράδων τους!
Την "Νέα Τάξη" τους την γνώρισε η ανθρωπότητα καί την πλήρωσε με εκατόμβες εκατομμυρίων νεκρών δυό γενιές πρίν.



Αμετανόητοι, χτυπούν πάλι ξανά την πόρτα της Ιστορίας καί ζητούν να φέρουν πάλι στο προσκήνειο την αποκρουστική τους ιδεολογία καί πρακτική.  



Κοπέλα από το Δίστομο μετά την σφαγή
Αυτή η Ελληνίδα θα ψήφιζε ποτέ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Όποια καί να είναι τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα, η λύση τους δεν βρίσκεται στον Ναζισμό της Χρυσής Αυγής.  Η φρίκη του Ναζισμού δεν μας αξίζει!
 Tα τέρατα δεν πρέπει να ξαναζωντανέψουν!











































































































































































































































Στο χέρι του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη είναι να τους σταματήσει καί τους κόψει τον δρόμο τώρα που είναι λίγοι! 
Μιλτιάδης Η. Μπόλαρης - Σικάγο




































































































































































































































































































2 σχόλια:

  1. Ntropi sou Koumouni! Diastrevlwneis tin alitheia ! Synxeeis 2 pragmata teleiws diaforetika! Ton nazismo me ton e8nikismo! Ntropi sou kai ftou sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ J.meleμ, εάν στο σχολείο που πήγες εκτός από το να φτύνεις έβρισκες καί τον χρόνο να μάθαινες καί να γράφεις στο Ελληνικό αλφάβητο, ίσως καί να μπορούσες να διαβάσεις καί λίγο Αριστοτέλη και να άρχιζες να σκέφτεσαι λογικά καί όχι σαν ά-λογο Ναζιστικό αυτόματο. Όταν λοιπόν σταματήσεις το φτύσιμο θα περιμένω να αρχίσεις να γράφεις επιχειρήματα γιά το πού καί πως διαστρεβλώνεται η αλήθεια. Μέχρι τότε, το λέμε καί το επαναλαμβάνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα ατόφια Ναζιστικό κόμμα, που εκθειάζει καί ηρωοποιεί τόν δοσίλογο στρατηγό Τσολάκογλου τον προδότη που παρέδωσε Θράκη και Ανατολική Μακεδονία στους Βούλγαρους. Ένα Ναζιστικό κόμμα που εκθειάζει καί ηρωοποιεί το πιό αποτρόπαιο τέρας του 20ού αιώνα, τον Χίτλερ, το κάθαρμα που κόστισε στην Ελλάδα 700 χιλιάδες νεκρούς, το 10% του πληθυσμού της τότε Ελλάδας. Τα άλλα περί εθνικισμού καί γιά Ελλάδα στους Έλληνες κλπ, είναι απλώς καπνοί παραλαγής καί φτηνές κορδέλες γιά κρετίνους ή ανιστόρητους. Οι βρυκόλακες του παρελθόντος δοκιμάστηκαν καί καταδικάστηκαν από την ιστορία σαν εγκληματίες εναντίον της Ελλάδας (καί της ανθρωπότητας)! Οι φτιασιδωμένες γριές πόρνες άς μην υποκρίνονται λοιπόν τις νεαρές παρθένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή