ΤΩΝ ΑΝΝΙΤΑΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ - ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Σε σκληρή κόντρα εξελίσσεται η αντιπαράθεση των δύο κεντρικών αντιπάλων για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Χτες ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε τηλεοπτική εκπομπή του «Σκάι» με τη μεγαλύτερη ένταση από την έναρξη της προεκλογικής μάχης, χρησιμοποιώντας οξείς χαρακτηρισμούς και απαξιωτικά σχόλια ο ένας για τον άλλον.
Μπόλαρης: «Εχετε αποτύχει, κ. Ψωμιάδη»
Ο κ. Μπόλαρης ξεκίνησε την καυστική κριτική από το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη, κατηγορώντας τον ότι «μοιράζει έωλες υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, γιατί έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται», ενώ προχώρησε στα έργα και τις ημέρες του στη νομαρχία, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας αποτυχημένος νομάρχης. «Απέτυχε και παρείχε μηδενικό έργο», υποστήριξε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Ποιον θα πείσει, όταν παρακολουθούσε άβουλος την καταστροφή της Κορώνειας, αργούσε να συγκροτήσει τις επιτροπές και σήμερα η χώρα κινδυνεύει από τεράστια πρόστιμα και χάνει χρηματοδοτήσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ; Αυτά τα ζητήματα η Θεσσαλονίκη τα ξέρει. Οταν κανείς κόβεται στα μικρά, δεν προβιβάζεται στα μεγάλα». Στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Μπόλαρης δεν αγνόησε ούτε τις θέσεις του κ. Ψωμιάδη για το ζήτημα των Σκοπίων. «Υπάρχει εθνική γραμμή στο ζήτημα των Σκοπίων στην οποία έχουν συμφωνήσει και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Εάν, λοιπόν, ο κ. Ψωμιάδης έχει άλλη εθνική γραμμή ή νομίζει ότι μπορεί από τη θέση του νομάρχη ν' αλλάξει αυτές τις γραμμές να το πει για να το ξέρουμε. Με κραυγές εθνικισμού δε λύνονται τα μεγάλα ζητήματα».
Ψωμιάδης :«Προτιμώ να τραγουδώ παρά να κλέβω»
Από τη μεριά του, ο κ. Ψωμιάδης άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Μπόλαρη για τις κατηγορίες που του έχει απαγγείλει το τελευταίο διάστημα. «Κύριε Μπόλαρη, είστε ένας σοβαρός πολιτικός. Αν σας άφηναν να κάνατε και ένα πολιτισμένο αγώνα. Οταν, όμως, βγαίνει κάποιος και λέει: Προσέξτε, ούτε ένα έργο δεν έχετε κάνει, τι να πούμε; Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι είμαι δημόσιος διασκεδαστής; Και ρωτώ: Μπορεί ένας δημόσιος διασκεδαστής να πρωτεύει 30 χρόνια σε μια μεγάλη περιοχή όπως είναι η Θεσσαλονίκη; Είναι δυνατόν να λέει ότι τραγουδώ; Προτιμώ να τραγουδώ παρά να κλέβω», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον αντίπαλό του για το ότι ψήφισε το μνημόνιο, αλλά και γιατί, όπως είπε, δεν έχει ξεκαθαρισμένες θέσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Ψηφοδέλτιο Μπόλαρη στο Κιλκίς
Στο μεταξύ, χτες ο κ. Μπόλαρης ανακοίνωσε από το Κιλκίς τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του στο συγκεκριμένο νομό. Είναι οι: Ελένη Αδαμίδου - Μίτση, Αντωνία Κέζου, Δημήτρης Περπερίδης, Κύρος Πιστοφίδης, Αθανάσιος Τσιραμπίδης.


Δικό μου σχόλιο
Πανίκα μου, δεν υπάρχει κανένα δίλημα μεταξύ του εάν τραγουδάς Η άν κλέβεις...όλοι γνωρίζουμε ότι τραγουδάς, και δόξα τω θεώ, όλοι διαβάζουμε εφημερίδες και ακούμε για τις καταδίκες σου για απιστία κατά του δημοσίου συμφέροντος!

Τελικά, να τι έγινε...έχασε το πάλκο μιά φωνάρα και κέρδισε η πολιτική μιά ψωνάρα!