Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"Keep working" παροτρύνει ο κ. Ψωμιάδης τους English speaking ιθαγενείς της Κεντρικής Πανικολάνδης

 

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

http://www.makthes.gr/news/politics/elections2010/63451/

Keep working υπόσχεται ο Ψωμιάδης

Στην κατηγορία: Εκλογές 2010 - Δήμοι & Περιφέρειες
Ημερομηνία: 19/10/2010
 
Παράπονα για τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητά του διατύπωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ζητώντας μεγαλύτερη στήριξη σε μια σειρά ζητημάτων, κυρίως όμως στα οικονομικά.
Του Βαγγέλη Πλάκα

 “Δεν είναι όσο θα ήθελα κοντά μου και οικονομικά, και επικοινωνιακά, και νομικά, και σε κάθε άλλο θέμα του προεκλογικού αγώνα”, είπε ο κ. Ψωμιάδης, αν και διευκρίνισε πως είναι πολύ καλύτερα συγκριτικά με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο κ. Ψωμιάδης είχε αφήσει ανάλογες αιχμές και σε κλειστή σύσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Γκιουλέκα με τους υποψηφίους του συνδυασμού του, όταν παρουσία του γραμματέα Τεκμηρίωσης και πρώην γενικού διευθυντή της ΝΔ Μενέλαου Δασκαλάκη είχε ζητήσει περισσότερη κομματική στήριξη.
Ο κ. Ψωμιάδης παρουσίασε χθες σε ειδική εκδήλωση τη διαφημιστική καμπάνια του συνδυασμού του “Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία”. Επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον συνυποψήφιό του Μάρκο Μπόλαρη (“δεν έχω κανένα παράπονο”, είπε), αλλά και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (“είμαι φίλος με όλους”, δήλωσε σχετικά). Ωστόσο δεν έλειψαν οι αιχμές, καθώς είπε πως "δεν αφήνουν (εννοώντας το ΠΑΣΟΚ) τον κ. Μπόλαρη να εκφραστεί ελεύθερα, αλλά, όταν λέει ότι δεν έκανα τίποτα, δεν γίνεται πιστευτός. Παρουσίασε μάλιστα απολογισμό δράσης στη νομαρχία, που όπως είπε περιλαμβάνει έργα κόστους 1 δισ. ευρώ.

Τρία χρόνια χαμένα
Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την περικοπή πόρων και την κακή οργάνωση του “Καλλικράτη”, σημειώνοντας πως ουσιαστικά οι νέες αυτοδιοικητικές δομές, δηλαδή οι αιρετές περιφέρειες και οι διευρυμένοι δήμοι, θα λειτουργήσουν μετά το 2013. “Θα είναι μια περίοδος κόλαση και για τη δημόσια διοίκηση και την αυτοδιοίκηση”, είπε και συνέδεσε την απουσία προοπτικής στην αυτοδιοίκηση -και όχι μόνο- με το μνημόνιο. “Έχουμε μπροστά μας και αυτοδιοικητικές και πολιτικές εκλογές, προοπτική με το μνημόνιο δεν υπάρχει”, επισήμανε.
Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην κεντροδεξιά, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο κόμμα της κ. Μπακογιάννη, είπε πως στοχεύει σε μια “πατριωτική, λαϊκή κεντροδεξιά” και υπογράμμισε πως “δεν πετροβολεί κανέναν που έφυγε”.
Όπως ανακοίνωσε, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του θα γίνει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 20.00 στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Keep working, Παναγιώτη
Με την παρότρυνση ενός απλού πολίτη (τον οποίο υποδύεται ηθοποιός του ΚΘΒΕ) “Παναγιώτη, keep working” (συνέχισε τη δουλειά), κλείνουν τα τηλεοπτικά διαφημιστικά μηνύματα του κ. Ψωμιάδη που θα βγουν στον αέρα. Εστιάζουν στο τρίπτυχο πράξη - θέληση - αποφασιστικότητα, εμπεριέχουν αναφορές στη Μακεδονία, και περιλαμβάνουν την προοπτική και τους στόχους για έμφαση σε παιδεία, ανεργία, ανάπτυξη και καθημερινότητα. “Το έργο συνεχίζεται μαζί σου”, αναφέρουν την ώρα που εναλλάσσονται εικόνες από δραστηριότητες του κ. Ψωμιάδη.
Προσωπικό είναι το ραδιοφωνικό μήνυμα του συνδυασμού που στοχεύει στους νέους. Στο σποτ ακούγεται συζήτηση νέων που προβληματίζονται ότι κανείς δεν τους ακούει και εκεί παρεμβαίνει ο κ. Ψωμιάδης με το μήνυμα “σας θέλω δίπλα μου”, που καταλήγει με το συμπέρασμα των νέων πως “είναι η φωνή μας”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου