Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Στο Μοναστήρι της Πελαγωνίας βάλαμε δημοσιοϋπαλληλικό τσακάλι να φυλάει τα πρόβατα απ'τους ΒΜΡΟίτες λύκους...

16 Οκτ 2010

Απο το ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ

http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_8753.html

Λίγο περισσότερο σεβασμός για την Ελληνίδα δασκάλα στα Σκόπια




Προς τον κ.Μάρκο Τριπολιτάκη,

Πρόξενο της Ελλάδας στο Μοναστήρι της ΠΓΔΜ
-
Παρακαλούμε να αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερο σεβασμό την Ελληνίδα δασκάλα κυρία Κατερίνα Βίδα από το Πρίλεπ, που κρατάει ψηλά τη σημαία της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στην περιοχή. 
Δεν ξέρουμε εάν είστε ικανοποιημένος που...τοποθετήσατε ως πρόεδρο του συλλόγου "Δουριόπες" στο Πρίλεπ έναν Σκοπιανό που δηλώνει πως "αγκαπάει το Ελλάντα", αλλά πληροφορηθήκαμε πως πρόσφατα ο κύριος αυτός κατέβασε την ελληνική σημαία μέσα από τα γραφεία του συλλόγου που τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές χρηματοδοτεί το ελληνικό προξενείο, δηλαδή το ελληνικό κράτος. 
Επίσης μάθαμε πως δώσατε υποτροφίες σε παιδιά, μελών του VMRO, όταν υπάρχουν αιτήσεις από ελληνικής καταγωγής παιδιά, να σπουδάσουν στην Ελλάδα.
Επειδή κατάγεστε από την Κρήτη και επειδή η κυρία Βίδα έχει τα διπλάσια χρόνια από εσάς, παρακαλούμε για μεγαλύτερο σεβασμό. Εσείς πήγατε στο Μοναστήρι και κάποια στιγμή θα φύγετε. Η κυρία Βίδα, θα συνεχίσει να ζει εκεί, για να μαθαίνει την ελληνική γλώσσα, ιστορία και πολιτισμό σε Ελληνόπουλα της περιοχής και σε παιδιά από τα Σκόπια που αγαπούν την Ελλάδα. Περισσότερο σεβασμό. 
Θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου