Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ποιοί ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ και ποιοί ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΝ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΤΑΧΑΛΙΑ"

"Μακεδονομάχος" και ο Μάρκος Μπόλαρης;http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_8542.html


Όπως μάθατε όλοι τώρα πιά, μια μερίδα ηλιθίων εκ γενετής, ετεροπροσδιορίζονται, βαφτίζοντας άλλους ως "εθνικιστές", "ακροδεξιούς", και "μακεδονομάχους", όταν εκφράζουν τα αυτονόητα. Όταν δηλαδή στη φαρέτρα τους υπάρχουν και ...

βέλη εναντίον της αλυτρωτικής πολιτικής της ΠΓΔΜ και των γελοίων ανιστόρητων εφευρημάτων της.
Αυτή η μερίδα ηλιθίων νενέκων, κατατάσσει όλους εμάς, που γελάμε ενίοτε ή αντιδρούμε άλλοτε, στα γελοία και ανιστόρητα μυθεύματα των Σκοπιανών παραμυθάδων (μιας ηγετικής ελίτ δηλαδή των Σκοπίων που δεν θέλει καλές σχέσεις με την Ελλάδα, ζημιώνοντας την ΠΓΔΜ, αλλά ικανοποιώντας το "διαίρει και βασίλευε" των Αμερικανών), στους "δεξιούς".
Φρύδια καλαβρέζικα, από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε ένα δράμι ιστορία, αφού η ελληνικότητα της Μακεδονίας και το δίκαιο των εθνικών θέσεων, είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων, δεξιών, κεντρώων, αριστερών και ακομμάτιστων και φυσικά δεν είναι μονοπώλιο, κανενός Ψωμιάδη ή Καρατζαφέρη ή Παπαθεμελή ή Άνθιμου. Κανείς τους δεν είναι πιό πατριώτης ή πιό Μακεδόνας από μας.
Για αυτό η πάγια γραμμή αυτού του ιστολογίου είναι "φτύστε όσους καπηλεύονται τη Μακεδονία, χωρίς να τους πολυνοιάζει κατά βάθος". Νομίζουμε ότι όλοι, μπορείτε να καταλάβετε ποιοί είναι πατριώτες και ποιοί πουλάνε πατριωτισμό, αλλά είναι έτοιμοι να κάνουν στροφή 180 μοιρών, αν βρουν αλλού ψήφους.
Να επανέλθουμε στην κάστα ελιτιστών ηλιθίων και στο τμήμα της που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ:
Ο Μάρκος Μπόλαρης, ήταν από τους κυριότερους συμπαραστάτες μας, στον αγώνα που κάναμε για να βγάλει το φασιστικό καθεστώς Γκρούεφσκι, τον Βασκο Γκλιγκορίεβιτς από το ψυχιατρείο-κολαστήριο Μπάρντοφσκι.
Στις 29-1-2009, κατέθεσε αυτή την ερώτηση προς την κ.Μπακογιάννη, ενώ
στις 15-1-2009, αυτή την πολύ σημαντική ερώτηση προς την κ.Μπακογιάννη και τον κ.Καλαφάτη, τον οποίο στη συνέχεια διαδέχθηκε !
Είναι λοιπόν "Μακεδονομάχος", ο κ.Μπόλαρης "σύντροφοι" ή εσείς είστε ηλίθιοι;

1 σχόλια:

stegab2325 είπε...
..Αυτοί είναι ηλίθιοι.Το λέει ένα μέλος(με ταυτότητα που ακριβοπλήρωσε,όχι μόνο πρόσφατα αλλά από το 1980),του Κινήματος με αγώνες,και το οποίο δεν έχει ζητήσει ποτέ μέχρι τίποτε,παρά μόνο προσφέρει.Άρα έχει δικαίωμα να το λέει.Οι υγιώς σκεπτόμενοι θα στηρίξουμε Μπόλαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου