Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μα και όλη η Κεντρική Μακεδονία ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φοβάται Πανίκα μου...

Ψωμιάδης: «Φοβάμαι μόνο τον κακό μου εαυτό»!

«Παναγιώτη Keep Working» είναι το μήνυμα του τηλεοπτικού σποτ που παρουσιάστηκε σήμερα
Μόνο τον κακό του εαυτό φοβάται σε αυτήν την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε πριν από λίγο με δημοσιογράφους της πόλης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφερόμενος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, Μάρκο Μπόλαρη τόνισε ότι δεν τον αφήνουν να εκφραστεί ελεύθερα. «Αν τον άφηναν, τότε θα ήταν καλύτερος ο προεκλογικός αγώνας» είπε και διευκρίνισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τον κ. Μπόλαρη. 

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στα 8 χρόνια θητείας του στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ότι έκανε τόσα έργα, όσα δεν έκαναν μαζί οι νομαρχίες όλης της χώρας. «Φέραμε στο νομό 1 δισεκατομμύριο ευρώ» είπε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση για το φημολογούμενο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Ψωμιάδης ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο σε όσους πάνε να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο», ενώ για τον Γιώργο Καρατζαφέρη παρατήρησε πως «οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται».

«Παναγιώτη
keep working»
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους δημοσιογράφους, ο κ. Ψωμιάδης παρουσίασε και το τηλεοπτικό σποτ της προεκλογικής του εκστρατείας. Στο διαφημιστικό ακούγεται το εξής κείμενο: «Στον ορίζοντα… η αποκέντρωση. Στην σκέψη… η Μακεδονία. Στις προτεραιότητες η ανάπτυξη, η παιδεία, η ανεργία, η καθημερινότητα. Μάχη για τις υποδομές και το αύριο! Με πράξη, θέληση, αποφασιστικότητα, το έργο συνεχίζεται μαζί σου ασταμάτητα». Σε εκείνο το σημείο ένας άνθρωπος της καθημερινότητας σταματάει στο δρόμο τον κ. Ψωμιάδη και του λέει: «Παναγιώτη
Keep Working».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου