Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Εθνο-ΚΙΤΣΑΡΙΟ, ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ και ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ: Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη!

Απύθμενος ο ψηφοθηρικός οπορτουνισμός του Νομάρχη Θεσσαλονίκης. Με όλους να τα έχει καλά, αρκεί να υφαρπάσει την ψήφο τους: Με τον μητροπολίτη Άνθιμο γονυκλινής Ορθόδοξος, και με την Ομάδα "Ε" Δωδεκαϊστής...υποκρισία χωρίς όρια, έλλειψη κάθε ένοιας αρχών, στυγνή εκμετάλευση του Σκοπιανού μέσα από εθνικιστικές κραυγές χωρίς ανάλυση και ουσία, ΑΠΟΛΥΤΟΣ πολιτικός Αμοραλισμός, ΟΛΑ προς ΝΟΜΗΝ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΛΑ για την καρέκλα!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στα εγκαίνια ναού του Δωδεκαθέου...


Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Στο Site της Ομάδας “Ε” Θεσσαλονίκης μαθαίνουμε ότι πραγματοποίηθηκε Τελετή θυρανοιξίων του 1ου Ναού των Ελλήνων μετά από 2.177 χρόνια. Αντιγράφω λοιπόν:
“Oλα αυτά τα υφιστάμενα γεγονότα και πράξεις που έλαβαν χώρα στο διάστημα των δύο χιλιάδων ετών, όπως και ο διωγμός των Ελλήνων αλλά κυρίως η μετάλλαξη της ελληνικής συνείδησης μας ώθησαν να προβούμε σε αυτό το τολμηρό διάβημα στήνοντας ένα...
 απλό οικοδόμημα ως τον ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” δηλαδή ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ο οποίος κοσμείται από ελληνικά πρότυπα και μηνύει ελληνικά ινδάλματα τιμώντας τις υπέρτατες αξίες του Ελληνισμού.
Την πρωτοβουλία μας αυτή όφειλαν να την στηρίξουν οι εν Ελλάδι κρατικές και πνευματικές υπηρεσίες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και κανένας δεν χειροκρότησε αυτή την τόσο αγνή ενέργεια και πράξη. Τρία πρόσωπα μόνο από κρατικούς φορείς τίμησαν την εκδήλωση των εγκαινίων. Eνας ήταν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Τουλίκας και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου κύριος Πολιχρονίδης Ανέστης".
Επίσης στο ίδιο Site βρίσκουμε φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό και το εξωτερικό του Ναού όπως παρακάτω:

Δωδεκάθεο
- Watch more Videos at Vodpod.
υλικό το οποίο είναι πλαισιωμένο με το παρακάτω κείμενο.
“Ο Ναός των Ελλήνων χτίστηκε από την ομάδα ‘Εψιλον προς την δόξα όλων των Ελλήνων , ενδόξων ή ανωνύμων, θεών και ηρώων και σκοπό έχει να στεγάζει τις τελετές και τα δρώμενα της Ελληνικής Θρησκείας . Είναι ο πρώτος ‘Ελληνικός Ναός που χτίζεται στην σύγχρονη εποχή κι ανοίγει την πόρτα καλωσορίζοντας όλους τους αναζητητές της Σοφίας του Ελληνικού Πνεύματος.”
Σχόλιο: Πολύ ενδιαφέρον αν μη τι άλλο… Τόσο για την ύπαρξη λατρευτικού χώρου για τελέτες όσο και για την παρουσία του Π. Ψωμιάδη!

20 Σχόλια:

the Bloopers Team είπε...
Π.ΟΡ.ΔΗ.Κ. - Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιο Ορθόδοξο Δημοκρατικό Κίνημα Π.ΟΡ.ΔΗ.Κ. - Παναγιώτης Ψωμιάδης Με σήμα το Ζ του Ζορό και ύμνο τη μουσική από τον καραγκιόζη. Π.ΟΡ.ΔΗ.Κ. - Παναγιώτης Ψωμιάδης
Ανώνυμος είπε...
ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΕΦΤΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΓΥΡΤΕΣ................
Ανώνυμος είπε...
Θα ερθει και η ωρα των παλιοκουμουνιστων που θα υποστουν τα χειροτερα,τσεκουρι και φωτια στους αναρχοκουμουνιστες και καθε προδοτη της ελλας.
Ανώνυμος είπε...
Να στείλουν τον Μπόγια, να τους μαζέψει όλους και να τους ξεφορτώσει στο Δημόσιο Ψυχιατρείο, μαζί κι ο Ψωμιάδης για να κάνει παρέλαση, στο προαύλιο, μαζί τους!!!!!!!!!. Και να μην διαμαρτυρηθεί κανείς, γιατί κανένας τρελλός δεν αντιλαμβάνεται οτι είναι τρελός,μαζί κι ο Ψωμιάδης!!!!!!!!!
Ανώνυμος είπε...
ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ. ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ;;;;;;;;; Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ !
Ανώνυμος είπε...
Για τον ψωμιάδη λυπάμαι που είμαι Έλληνας και περισσότερο Θεσσαλονικιός.Για τους άλλους εδώ τα λένε καλύτερα από μένα: ΑΠΟ ΤΟ: “EΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ XΡΙΣΤΙΑΝΩΝ” ΣΤΟ... “EΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ”! http://freeinquiry.gr/pro.php?id=850 ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΣ: ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ http://freeinquiry.gr/pro.php?id=704 ΠΑΠΟΥΑ ΚΑΙ ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=235 Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΟΜΥΡΙΩΝ http://www.freeinquiry.gr/prod.php?id=53
the Bloopers Team είπε...
Ψωμιάδης - Promo Video
the Bloopers Team είπε...
Και η στιγμή της αλήθειας, η μεγάλη ομολογία.
Ανώνυμος είπε...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ: ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ,ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ,ΕΧΕΙ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΤΟ ''Ζ''; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΖΟΥΠΕΡΜΑΝ.
Ανώνυμος είπε...
Μα ειναι δυνατον να φυεται στη μανα τη Θεσσαλονικη τετοιο σαπροφυτο; Και συ ρε Καραμπελα,τι σκουζεις για τον μαλακοπιτουρα τον Δια-ΠΑΝ-ΨΩΜ; ΔΕΝ καταλαβαινεις οτι το νουμερο εχει τελειωσει και παει για ανακυκλωση;(Η ΡΟΥΧΛΑ απο το Ασβεστοχωρι)
Ανώνυμος είπε...
Θα τριζουν τα κοκκαλα του Ικτινου και του Καλλικρατη, θα αναστηθει ο Φειδιας με αυτα τα "αγαλματα" διακοσμουν το καρακιτσαριο που το ονομασαν και ναο....οπου και να πας στο εξωτερικο βλεπεις χιλιες φορες καλυτερα κτιρια χτισμενα με στυλ αρχαιων ελληνικων ναων. Εμεις χτισαμε μια παραγκα και την ονομασαμε ναο, αρε ξεφτιλα Ελληνα συνεχιζεις να βουλιαζεις στα σκατα με γοργο ρυθμο.....
  Ανώνυμος είπε...
Ρε καμμένε που μου έμαθες και τον γκαιμπελ άσχετε ποιους χτυπάνε ρε τους τελειωμένους? και ποιος τους χτυπάει επειδή λένε τα γεγονότα ?? Αντε ρε ψυχάκια κοίτα να πάρεις τα χάπια σου που βλέπεις παντού χτυπήματα. Υποστήριξε τον καραγκιοζάκο γιατί μέχρι εκεί σου κόβει , άντε ανόητε.....
Ανώνυμος είπε...
Αλλαξοκωλιά με όλους και όλα, από Δία ως Ανθιμο. Κρίμα αν μας χαρακτηρίζει η γελοιότητα του.
Ανώνυμος είπε...
Χθες το βραδι στο Ν Κιλκις παλι βλακιες ελεγε...... π.χ. Και του χρονου να ειμαστε παλι μαζι, αν θελει ο Θεός να παρει αλους απο την κατο Ελλάδα........ Τι λες ρε σαχλαμάρα, ανοητε , βλακα, ηλιθιε????
Ανώνυμος είπε...
Οπου γαμος και χαρα και η βασιλω πρωτη. Ο ανθρωπος ΟΛΑ τα παντα ΟΛΑ ειναι δεξιος με χρισταινικες αντιληψεις και δωδεκαθειστικες θεσεις. Ειναι αριστερος με δεξιες αποψεις.Ειναι ΠΑΣΟΚ αντιπολιτευομενος τις θεσεις του. Τωρα αν κανενας απο ολους εσας βγαζει ακρη με αυτο το ατομο με γεια του και χαρα του καποιοι σαν εμενα εχουμε χασει την μπαλλα μαζιτου. Θελει να βλεπει τον εαυτο του ανεξαρτητο και παιδι του λαου παλιο κουσουρι των ποντιων αλλα ειναι τοσο ενταγμενο κομματοσκυλο οσο κανενας αλλος. Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παει για ξεκουραση τρωγοντας γλυκα απο τις επιχειρησεις του μια και ειναι επιχειρηματιας- τραγουδιστης - πολιτικος- παλιος αθλητης και δεν ξερω τι αλλο ειναι εκεινο που δεν λεει οτι ηταν ο καρπαζοεισπρακτορας στην πλατεια Διοικητηριου. ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου