Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του Μάρκου Μπόλαρη στην επιστολή Ψωμιάδη

Και να που οι εκλογές έκαναν το θαύμα τους! Ο νομάρχης αποφάσισε ν’ ασχοληθεί -συγκυριακά βέβαια- και με τα σοβαρά θέματα που αφορούν στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας, κάτι που δεν έκανε εδώ και οκτώ χρόνια ασχολούμενος με τα show και τις δημόσιες σχέσεις αλλά και με τα πύρινα εθνικοπατριωτικά λόγια.

Η αξιόπιστη και ισχυρή περιφέρεια που κατοχυρώνει ο «Καλλικράτης» και που θα υλοποιήσει ο συνδυασμός «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης» δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσουμε τέτοιου είδους ζητήματα.
Επί της ουσίας τώρα, η Εγνατία Α.Ε. είναι εταιρεία που έχει εξαιρετική τεχνογνωσία και επιβάλλεται να μεταφέρεται αυτή η τεχνογνωσία μέσω διαπεριφερειακής συνεργασίας. Ήδη από 20ημέρου έχω πάρει την πρωτοβουλία, να υπάρξει σχετική συνεργασία με τους υποψήφιους περιφερειάρχες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , Δυτικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μετά την ανάδειξη των αιρετών περιφερειαρχών, να λειτουργήσει η Εγνατία Α.Ε., ως εταιρεία διαπεριφερειακού ενδιαφέροντος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου