Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη. Όλα τα ονόματα


Με Γιώργο Πασχαλίδη στη Θεσσαλονίκη, όπως γράψαμε το πρωί
Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι η μάχη θα είναι νικηφόρα, γιατί το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι άνθρωποι από το πανεπιστήμιο, γιατί θέλουμε τις συνέργειες των ακαδημαϊκών, τις συνέργειες του πανεπιστημίου, των ΤΕΙ για να δέσουμε και ν’ αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν στη βιομηχανία μας, είναι άνθρωποι έμπειροι από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης –και της νομαρχιακής και της πρωτοβάθμιας, είναι δύο δήμαρχοι ιστορικών πόλεων, του Δίου και της Πέλλας, είναι άνθρωποι από το χώρο της επιστήμης, δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, βιολόγοι, οικονομολόγοι, είναι το απαραίτητο προσωπικό το οποίο το έχει ανάγκη το περιφερειακό συμβούλιο για να οργανώσουμε και να στήσουμε στα πόδια του τον καινούργιο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Είναι γυναίκες που δίνουν καθημερινά τη μάχη στη ζωή απ’ όλα τα πόστα και της επιστήμης και της αγοράς και του επαγγελματία. Τους ευχαριστώ όλους για την όμορφη μάχη την οποία δίνουμε. Είναι μάχη με ποιότητα, είναι μάχη για να βάλουμε αρχές για το χτίσιμο και το στήσιμο της αιρετής περιφέρειας».

Νωρίτερα ο κ. Μπόλαρης επεσήμανε «Είναι σαφές ότι η παράταξη αυτή κάνει μέτωπο απέναντι στα φαινόμενα υστέρησης της περιφέρειας, δημιουργεί μέτωπο για ν’ απαντηθούν τα ζητήματα της ανεργίας, κάνει μέτωπο για να απαντηθούν τα θέματα της οπισθοδρόμησης, της εξάρτησης, της λογικής της επαιτείας. Συμπαρατάσσει όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προκοπή αυτού του τόπου. Όλους όσοι πιστεύουν στον καινούργιο θεσμό της αιρετής περιφέρειας».

Δείτε όλα τα ονόματα εδώ:
http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_8160.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου