Ανασκευάζει τη δήλωση που έκανε στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την οποία το ταξίδι του για την προεδρία του κόμματος συνεχίζεται.
Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει ότι το ταξίδι αυτό τελείωσε και δηλώνει την απόλυτη στήριξή του στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ωστόσο στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Οικονόμου και δημοσιεύεται σήμερα στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε λέξη προς λέξη ότι : « Η απόφαση μου είχε άλλη κατεύθυνση. Γι ΄ αυτό έχω πει όπως και στις 29 Νοεμβρίου 2009, ότι στις 14 Νοεμβρίου ότι το ταξίδι δεν τελειώνει σε ότι αφορά εμένα.
Είχα ξεκινήσει ένα ταξίδι, όταν άρχισαν οι εκλογές για τον πρόεδρο της ΝΔ και αυτό το ταξίδι θα συνεχιστεί».
Ολόκληρη η σημερινή δήλωση του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής :   

"Το ταξίδι μου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τελείωσε τον περασμένο Νοέμβριο. Το προσωπικό μου ταξίδι προς το λαό, ο αγώνας για να ακούγεται η φωνή του απλού πολίτη στα κέντρα των αποφάσεων, συνεχίζεται.
Εργάζομαι εδώ και χρόνια για την ενότητα της παράταξης.
Στηρίζω με απόλυτο τρόπο τον πρόεδρο της ΝΔ.
Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον μου αφορά αποκλειστικά τις περιφερειακές εκλογές και πως θα δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.
Όλα τα υπόλοιπα είναι σενάρια προεκλογικής φαντασίας".

Ανακοίνωση Μ. Μπόλαρη

Στο θέμα παρενέβη και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μ. Μπόλαρης , ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο κ. Ψωμιάδης ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει την εκλογική αναμέτρηση της περιφέρειας ως σκαλί της προσωπικής του στρατηγικής. Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Μπόλαρης σημειώνει ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Ψωμιάδης προεξοφλεί την ήττα της Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές και διεκδικεί εσωκομματική ρεβάνς από τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας πως παραμένει στην κούρσα για το αξίωμα του προέδρου του κόμματος του και προσθέτει : «Μέσα σε λίγες ώρες πανικόβλητος ανασκευάζει δηλώνοντας ότι στηρίζει απόλυτα τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ. Χαρακτηριστική περίπτωση αναξιοπιστίας, ανδρός που άλλα λέει και άλλα εννοεί».