Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

“Οι χειραψίες δεν μπορεί να είναι κριτήριο ψήφου”

Στην κατηγορία: Πολιτική
Ημερομηνία: 02/10/2010 
http://www.makthes.gr/news/politics/62369/
Συνεχίζει τις προεκλογικές συναντήσεις με φορείς ο πράσινος υποψήφιος για την περιφέρεια Μ. Μπόλαρης.
Το κριτήριο ψήφου δεν μπορεί να βασίζεται στη λογική του ποιος υποψήφιος “μας χτύπησε την πλάτη”, “μας έπιασε το χέρι”, “είναι καλός”, “τραγουδάει καλά”, σε μια τέτοια κρίσιμη εποχή, με τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στη χώρα και μπροστά σε τόσο μεγάλη πρόκληση η οποία λέγεται αιρετή περιφέρεια, τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης, συζητώντας με εκπροσώπους της διοίκησης του ΟΑΣΘ.
“Ο θεσμός δεν ιδρύεται για να βολευτούν κάποιοι και για να πάρουν θέσεις. Έτσι κι αλλιώς ο ομιλών ξέρετε ότι παρέδωσε μια θέση για να μπει σ’ αυτή την πρόκληση. Γιατί πιστεύω στον θεσμό. Μιλάμε για μία τοπική διακυβέρνηση, η οποία πρέπει να πάρει πριν απ’ όλα επάνω της την αντιμετώπιση όλων των καίριων προβλημάτων του τόπου”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης. Ο ίδιος πρότεινε στους πολίτες να κάνουν επιλογή περιφερειάρχη με την ίδια προσοχή με την οποία θα επέλεγαν έναν καλό δικηγόρο για ένα νομικό τους θέμα ή έναν καλό γιατρό για ένα πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με τον κ. Μπόλαρη, η πρόκληση της νέας αιρετής περιφέρειας μας αφορά όλους, αφορά το μέλλον και τα παιδιά μας, αλλά είναι και η απάντηση στην κρίση. “Κάποιοι νομίζουν ότι στην Αθήνα κάποιος με το μαγικό ραβδάκι που έχει ο Χάρι Πότερ θα αλλάξει τα ζητήματα στην κρίση. Δεν αλλάζουν έτσι. Τα ζητήματα στην κρίση αλλάζουν όταν εμείς εδώ σηκώσουμε τη βιομηχανική περιοχή. Όταν εμείς εδώ αλλάξουμε τους όρους μέσα στην αγορά. Όταν εμείς εδώ αξιοποιήσουμε τα μεταλλεύματα που έχουμε. Όταν εμείς εδώ αλλάξουμε τους ρυθμούς από πλευράς ποιότητας, από πλευράς εξωστρέφειας στην παραγωγή μας”.
Σήμερα ο κ. Μπόλαρης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου (10.15) και στο κέντρο “Λιμάνι” στον Σταυρό (20.15).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου