Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εκλεκτοί του Μάρκου Μπόλαρη


Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, αύριο η σύσκεψη της περιφερειακής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του νέου γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη

Της Χρύσας Κυριακού
http://www.voria.gr/eldetails.php?id=27544

Με την παρουσία του νέου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης η συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένονται να συζητηθούν και τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι μεταξύ άλλων και το όνομα του νυν δημάρχου Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλου, την υποψηφιότητα του οποίου προτείνουν με επιστολή τους προς το ΠΑΣΟΚ 16 δήμαρχοι εκλεγμένοι με τη στήριξη του κόμματος στο νομό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα Λαδόπουλου είναι και επιθυμία του ίδιου του κ. Μπόλαρη, ωστόσο το τελικό ΟΚ θα πρέπει να δοθεί από την Ιπποκράτους.

Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο

Την ίδια ώρα, ο κ. Μπόλαρης βρίσκεται σε συνεχείς συναντήσεις με στελέχη του κόμματος στις περιοχές της περιφέρειας, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους περισσότερους νομούς το ψηφοδέλτιο βρίσκεται στην τελική ευθεία ενώ αναμένεται να "κλείσει" στις αρχές του επόμενου μήνα. Όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του κ. Μπόλαρη πρόθεση του "εκλεκτού" του ΠΑΣΟΚ για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, είναι η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Στις περιφέρειες

Για την Πέλλα ακούστηκε έντονα το όνομα του νυν νομάρχη Μιχάλη Καραμάνη, αλλά και του νομαρχιακού συμβούλου, Θωμά Μουμτζιδέλη. Στο Κιλκίς έντονες φήμες θέλουν για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη την υποψήφια βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές, Μαρία Αμανατίδου. Στην Ημαθία, κάνουν λόγο για τον Γιάννη Χασιώτη, και τον δικηγόρο Γιάννη Παπαγιάννη, στην Πιερία ακούγεται το όνομα του νομαρχιακού συμβούλου Νίκου Τσακιρίδη, ενώ στις Σέρρες, εκλογική περιφέρεια του κ. Μπόλαρη, η λίστα περιλαμβάνει τους υποψήφιους βουλευτές, Δημήτρη Κολιντζίκη, Ηλία Ακριτίδη και Χρήστο Σαμαρά, πρώην δήμαρχο Ηράκλειας, αλλά και τον επιχειρηματία Χρήστο Κωνσταντινίδη. Ενώ, στη Χαλκιδική ακούγεται το όνομα του 32χρονου μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Αποστόλη Πάνα.

18/09/2010 9:49 | © VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου