Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΥΡΙΟΙ ΙΠΠΟΙ και ΠΡΑΣΙΝΑ Α-ΛΟΓΑ

Να δοθούν, λέει, "πράσινες" λύσεις!...Τί είδους "πράσινες" ενoούν;
Υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατεβαίνει ο κολλητός του Павле Филипов Воскопулос, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.


Soros και Πράσινα άλογα

Οι Δούριοι Ίπποι του Σκοπιανού Ψευδομακεδονισμού ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του Μιχάλη Τρεμόπουλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η κίνηση θα ονομάζεται Οικολογία Αλληλεγγύη", ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Η ονομασία "Σολούν - Σκόπια - Ενιαία - Ανεξάρτητη Μακεντόνιγια", με κύριο σύνθημα το "Εξω οι Κρητικοί, οι Πόντιοι και οι Τουρκόσποροι από την Εναία Μακεντόνιγια" κρίθηκαν σαν υπέρ το δέον ειλικρινή γιά να μπορέσουν να πετύχουν τούς στόχου τους.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Τρεμόπουλος (ή, πιό σωστά, πρό του 1912, κατά τα λεγόμενάτου,ο κ. Τρέμωφ - Tремов / τα "-όπουλος" είναι μετα-1912!) τόνισε πως η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη από Soro-συμφέροντα, Skopjaνότητες και άλλες $κοπιμότητες, εκτίμησε δε ότι μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά γιά όλη την Македонија.
Ο κ. Τρεμόπουλος λέγεται πως επεσήμανε την ανάγκη να δοθούν «Sorosπράσινες» λύσεις στην κρίση μεταξύ Ελλάδας και Μακεντόνιγιας και να ηττηθεί το μοντέλο της πολιτικής που δηλητηριάζει την македонската αισθητική. Το ενιαίο (Македонија) είπαμε είναι πάντα πιό καλαίσθητο:


Διαβάστε περισσότερα και ίσως διαφορετικότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231058578#ixzz0z5YHtUtW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου