Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΑΝΤΟΜΑΣ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ...κρύβεται η φίρμα των πρωϊνάδικων...δεν τολμά να αντιμετωπίσει τον Μάρκο Μπόλαρη και ματαιώνει σωρηδόν τηλεμαχίες και στρογγυλά τραπέζια!

ΑΛΛΟΥ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ...ΤΡΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΙΚΑΣ. ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ. ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΤΗΜΠΕΙΤ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!

Απόσπασμα από το άρθρο "Έργα-μαϊμού από Ψωμιάδη αξίας 839.000 ευρώ!" (27/09/2010) του Νίκου Ηλιάδη, από την εφημερίδα "Θεσσαλονίκη".


Συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις και ο Π. Ψωμιάδης φέρεται αποφασισμένος να ακολουθήσει εκ νέου την τακτική των μονολόγων κατά την προεκλογική περίοδο, αρνούμενος να έρθει σε ευθεία τηλεοπτική αντιπαράθεση με τους αντιπάλους του.
Την τακτική αυτή του νομάρχη έρχονται να επιβεβαιώσουν πληροφορίες ότι ο πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός «Μega» ματαίωσε το "στρογγυλό τραπέζι" που προγραμμάτιζε με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας εξαιτίας της άρνησης του κ. Ψωμιάδη να εμφανιστεί στη ζωντανή εκπομπή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που κλήθηκαν να συμμετάσχουν απάντησαν θετικά, αλλά στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη ματαίωση της εκπομπής και εξωδίκως πληροφορήθηκαν το λόγο. Το επιτελείο του «γαλάζιου» υποψήφιου περιφερειάρχη υποστηρίζει ότι ο κ. Ψωμιάδης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και πως μόνο κερδισμένος θα έβγαινε από μία ευθεία αντιπαράθεση με τους αντιπάλους του και κυρίως με το βασικό αντίπαλό του Μάρκο Μπόλαρη. Όμως, όπως ακριβώς έγινε και το 2006, αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Π. Ψωμιάδης με πρόσχημα τον «πόλεμο» που δέχεται για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα οικονομικά της νομαρχίας θα αρνηθεί να συμμετάσχει σε τηλεοπτικά ντιμπέιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου