Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Σκόπια: Νέα πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας για διεθνή προπαγάνδα



http://echedoros-a.blogspot.com/2010/09/blog-post_04.html


Σεπτέμβριος 4, 2010.


Η πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας από τους Σλάβους που κατοικούν στα βορειότερα γεωγραφικά τμήματά της, που έχουν την πρόσκαιρη ονομασία «πΓΔΜ», συνεχίζεται ακατάπαυστα.

Νέο ιστορικό βιβλίο παρουσίασαν χθες τα ‘σλαβικά μαργαριτάρια’ που είναι γνωστά για το μίσος τους προς την Ελλάδα.

Το βιβλίο είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα (ένας εκ των τριών ανήκει στη διασπορά της Αμερικής) , τιτλοφορείται “Macedonian in ancient times” και οι συγγραφείς του είναι οι : ACAD. ANTONIJE ŚKOKLJEV-DONĆO , SLABE NIKOLOVDKI-KATIN και RISTO STEFOV (CHRIS STEFOU).

Στην παρουσία του βιβλίου, μάλιστα, τονίστηκε ότι γράφηκε για μαθευτεί η αλήθεια, όχι τόσο στο κρατίδιο τους, αλλά έξω από αυτό, ώστε να μάθει ο κόσμος την ‘όλη αλήθεια’ για τον Φίλιππο τον Β’ και τον Αλέξανδρο το Μακεδόνα. Να πληροφορηθεί, δηλαδή, για την καταγωγή του Μακεδονικού Βασιλείου ότι δεν είχε ελληνική καταγωγή αλλά …σλαβική και ήταν η ιστορία των …προγόνων τους.

«Νέα περιστατικά για την αρχαία Μακεδονία, θα τοποθετηθούν εμπρός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα», γράφει το σχετικό δημοσίευμα και συνεχίζει

«σε αυτό το έργο δεν γίνεται προσπάθεια χειραγώγησης του κόσμου από τους συγγραφείς, που πολλοί πιστεύουν ότι ο Αλέξανδρος της Μακεδονίας ήταν Έλληνας και οι Μακεδόνες ήταν ελληνικής προέλευσης»

Επιδιώκουν να αποδείξουν με νέα στοιχεία, όπως υποστηρίζουν, τα οποία έχουν λάβει από την ελληνική μυθολογία, ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες και ούτε οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου είχαν καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα.

Γλώσσα, μάλιστα των αρχαίων Μακεδόνων, ήταν η ‘δημώδης αιγυπτιακή’, όπως παρουσιάστηκε σε επιγραφή της Αιγύπτου που ήταν γραμμένη στην αιγυπτιακή ιερατική, στην ελληνική και τη δημώδη αιγυπτιακή, γνωστή ως ‘Rosetta Stone’.


Οι Σλάβοι, της «πΓΔΜ», δεν φθάνει που κατακλέβουν και παραποιούν την ελληνική Ιστορία, απλώνουν τα αρπακτικά χέρια τους να κλέψουν και την αιγυπτιακή ιστορία.



Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου