Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μ. Μπόλαρης: «Οι πολίτες θα κρίνουν»

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

http://antenna975.blogspot.com/2010/09/blog-post_3340.html

Οι πολίτες θα κρίνουν ποιος πιστεύει στο θεσμό της αιρετής περιφέρειας και ποιος μπορεί να τους υπηρετήσει καλύτερα, δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.

Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που εφαρμόζει τον θεσμό της αιρετής περιφέρειας και η στήριξη του είναι το πολιτικό διακύβευμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, είπε στους δημοσιογράφους.

Επισήμανε ότι διαφέρει από τον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη στην αντίληψη και τη νοοτροπία για τις εκλογές και παρατήρησε:

"Εμείς θέλουμε να υλοποιήσουμε έργο και όχι να παίξουμε σε έργο. Δεν έχουμε τη νοοτροπία της εικόνας και του σόου, θέλουμε να τιμήσουμε τον ιδρώτα των πολιτών, θέλουμε καθαρούς λογαριασμούς, μας ενδιαφέρει η καθημερινή μάχη για τα προβλήματα του τόπου".

Αρνήθηκε να σχολιάσει υποθέσεις του Π. Ψωμιάδη που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών και ο ίδιος έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.

Ως προς τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του είπε ότι θα αφουγκραστεί την κοινωνία και θα επιλέξει τους καλύτερους από κάθε νομό και από όλους τους χώρους.

Πέρα από την ομάδα συνεργατών του που έχει αναλάβει τα οργανωτικά ζητήματα υπάρχει και ειδική ομάδα που προετοιμάζει το πρόγραμμα της παράταξής του για την Κεντρική Μακεδονία.

Αναρτήθηκε από ant1fm στις 5:30 π.μ.
Ετικέτες ΕΚΛΟΓΕΣ 2010, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου