Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Είδηση βόμβα! Παύεται ο Ψωμιάδης !

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "TAXALIA":
8 Σεπ 2010
Είδηση βόμβα! Παύεται ο Ψωμιάδης !
http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_4302.html

Έτοιμη είναι σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του taxalia, η απόφαση της περιφερειάρχου κ.Λιονή, για τη θέση σε αργία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006 και βάσει της υπ' αριθμ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας Νικόλαος Κωνσταντίνου άσκησε εις βάρος του νομάρχη ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, για την ανάθεση της μεταφοράς μαθητών, με μη σύννομες διατάξεις, ενώ αναμένεται από ώρα σε ώρα κοινοποίηση της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή, στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την υπόθεση της μείωσης προστίμου σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Αναμένονται συνεπώς δραματικές εξελίξεις σε βάρος ενός εκπροσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που εκλέγεται με μεγάλη πλειοψηφία, διαθέτει πολλούς φίλους, αλλά και ορκισμένους εχθρούς, οι οποίοι μεθοδικά, εδώ και 6 χρόνια ροκανίζουν άοκνα την καρέκλα του.
Τετάρτη, Σεπτέμβριος 08, 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου