Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ιστορίες Καθημερινής Σκοπιανής Ηλιθιότητας : Περίγελος διεθνώς τα ΜΜΕ των Σκοπίων

 MINA 1882 Ιστορίες Καθημερινής Σκοπιανής Ηλιθιότητας : Περίγελος διεθνώς τα ΜΜΕ των Σκοπίων

Συνεχίζεται και σήμερα η διεθνής Γελοιοποίηση των Σκοπιανών ΜΜΕ

Μετά το χτεσινό Σκοπιανό φιάσκο παγκόσμιας εμβέλειας, όταν και διαδόθηκε στην γειτονική χώρα μια ψευδέστατη ιστορία, αποκύημα της φαντασίας ενός νεαρού, σήμερα ορισμένα από τα Σκοπιανά ΜΜΕ προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις προσφέροντας απλόχερα γέλιο.
Η μόνιμη πηγή γέλιου, το Σκοπιανό ΜΙΝΑ, με ειδίκευση στις παραποιημένες δηλώσεις Ελλήνων Διπλωματών Ξεναγών, στις ανακοινώσεις νικητών διαγωνισμών πριν καν αυτοί γίνουν και γενικά στις ανεπανάληπτες γκάφες, κατάφερε για ακόμα μια φορά να… ξεπεράσει τον εαυτό του.
Τα χτεσινά αποτυχημένα του ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση “Σαμαρτζίεφ” στάθηκαν αφορμή να εκτεθεί ακόμα και ο επίτροπος για διεύρυνση της Ε.Ε. Στέφαν Φούλε.  Οι τραγελαφικοί ισχυρισμοί του ΜΙΝΑ προκάλεσαν και την  παρέμβαση Σκοπιανών μπλόγκερς.
Σήμερα επανήρθε  με νέο ακόμα πιο γελοίο άρθρο που ισχυρίζεται  πως ο Σαμαρτζίεφ τελικά πρέπει να είναι…Έλληνας κατάσκοπος.
nacija Ιστορίες Καθημερινής Σκοπιανής Ηλιθιότητας : Περίγελος διεθνώς τα ΜΜΕ των Σκοπίων
Στο ίδιο μήκος κύματος και το ακραίο εθνικιστικό site mn.mk. Λίγες ημέρες πριν να μας έκανε να γελάσουμε με την ψυχή μας δημοσιεύοντας άθελα του επιστολή που έγραφε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Προχθες ήταν η …μοιραία ιστοσελίδα που διέδωσε την φανταστική ιστορία για τον δήθεν “νεκρό” Σαμαρτζίεφ.
Σήμερα σε σχόλιο στο Facebook, οι υπεύθυνοι του ισχυρίζονται πως “οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πλήρωσαν την οικογένεια του νεαρού για να…θάψουν την υπόθεση“.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν και μια σύνοψη της υπόθεσης από τον Αστέρη:
http://storify.com/asteris/greece-fyrom-macedonia-hoax-neonazi-murder-investi?utm_medium=sfy.co-twitter&awesm=sfy.co_a9Qx&utm_campaign=&utm_content=storify-pingback&utm_source=t.co

Τμήμα Ειδήσεων – History-of-Macedonia.com

http://history-of-macedonia.com/2012/10/01/istories-skopia-geloiopoihsh/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου