Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Εκατέρωθεν βολές Ψωμιάδη-Μπόλαρη εν όψει β' γύρου για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010  


Προσθήκη στο Delicious Προσθήκη στο Facebook Προσθήκη στο Newsvine Bookmark Προσθήκη στο Twitter
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του α' γύρου δήλωσε ο Π.Ψωμιάδης, αφήνοντας όμως αιχμές για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον αδελφό του και τις αντιδράσεις της Ρηγίλλης. Συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες «να σκεφθούν αν μπορούν να τον εμπιστευθούν λαμβάνοντας υπόψη το «καθεστώς» με το οποίο λειτούργησε στη νομαρχία Θεσσαλονίκης».

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε ότι ο συνδυασμός του συγκέντρωσε υψηλότερα ποσοστά από τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, ενώ για τον Μάρκο Μπόλαρη επισήμανε ότι συγκέντρωσε χαμηλότερα ποσοστά από τα αντίστοιχα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Γενικά δήλωσε ικανοποιημένος από το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα και σχολίασε ότι αν η παράταξή του είχε και τη στήριξη του ΛΑΟΣ θα είχε εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.

Με αφορμή τα διαφημιστικά σποτ του κ. Μπόλαρη έκανε λόγο για μαύρη διαφήμιση, βρώμικες επιστολές και δημάρχους που με ψέματα επιχείρησαν να μειώσουν το έργο του.

Εξάλλου, προανήγγειλε επτά πρωτοβουλίες που θα υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί, τόνισε ότι απευθύνεται στο λαό και την κοινωνία ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών και σημείωσε ότι αν χάσει θα παραμείνει στην Αυτοδιοίκηση.

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα. Για έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού απέναντι στους πολίτες κατηγόρησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο γραμματέας της ΝΕ Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπαστεργίου, καλώντας τους ψηφοφόρους να σκεφθούν αν μπορούν να τον εμπιστευθούν λαμβάνοντας υπόψη το «καθεστώς» με το οποίο λειτούργησε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωπο του «καθεστώτος Ψωμιάδη» χαρακτήρισε και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, για τον οποίο επισήμανε ότι ένα χρόνο τώρα δεν έκανε ούτε μια ερώτηση στη Βουλή για θέματα της πόλης.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών που εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή και ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, ο οποίος είναι πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Μ.Μπόλαρη.

Και οι δύο επισήμαναν ότι είναι ανάγκη να γίνει η ανατροπή στην περιφέρεια και στο Δήμο για να πάρουν η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία τη θέση που τους αξίζει στο δρόμο της ανάπτυξης.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=366211&dt=10/11/2010#ixzz14zf9iMhO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου