Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στον β’ γύρο, αντιμέτωπος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Μάρκος Μπόλαρης

ήκες ανατροπήςΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ «Θα περάσουμε στο β’ γύρο των εκλογών»

karfitsa
CRS_7072_850xΟι περιφερειακές εκλογές θα εξελιχθούν σε δεύτερο γύρο αλλά σε συνθήκες ανατροπής νικητής θα αναδειχθεί ο Μάρκος Μπόλαρης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργίου.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι εκτός από το δίλημμα «σωτηρία ή χρεοκοπία» υπάρχει και το δίλημμα «ανάπτυξη ή καθυστέρηση».
Όπως σημείωσε ο κ. Πασχαλίδης, ανάπτυξη δεν γίνεται με ευχολόγιο, αλλά ούτε με διαφημιστικούς καταλόγους. «Χρειάζεται πρόγραμμα και σχεδιασμός», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε ότι η περιφέρεια δεν είναι ένας μεγάλος δήμος αλλά ένα μικρό υπουργείο και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του για τη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε, πρέπει να γίνει στροφή στο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ευρωπαϊκό ρόλο και να γίνει brand name στην εκπαίδευση.

«Εμείς θέλουμε τη Θεσσαλονίκη μητρόπολη»
 «Παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας και αποκαλύπτουμε τις αδυναμίες της άλλης πλευράς. Κάποιοι θέλουν τη Θεσσαλονίκη χωριό, εμείς μητρόπολη», δήλωσε ο κ. Πασχαλίδης αφήνοντας έμμεσα αιχμές για τον κ.Ψωμιάδη.

Ο κ. Πασχαλίδης αναφέρθηκε επίσης στα μηνύματα που καταφθάνουν στο στρατόπεδο του Μάρκου Μπόλαρη τονίζοντας ότι υπάρχουν ευρήματα που δείχνουν συσπείρωση και τάσεις ανόδου του συνδυασμού. «Με τις σωστές κινήσεις θα καταφέρουμε την αλλαγή», είπε ο κ. Πασχαλίδης και υποστήριξε ότι η ψήφος της 7ης Νοεμβρίου είναι ψήφος ευθύνης και όχι ψήφος «παίξε - γέλασε» είπε και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την παράταξη «Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης».

Συνεχίζει τις επαφέςο Μ. Μπόλαρης
Την ίδια ώρα, ο Μάρκος Μπόλαρης συνεχίζει τις επαφές του και τις συναντήσεις μόλις 2 ημέρες πριν από τις εκλογές. Σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα επισκεφτεί διαδοχικά τη ΔΕΘ, την ΕΥΑΘ και τα ΕΛΠΕ, προκειμένου να συναντήσει τους εκπροσώπους των διοικήσεων και των σωματείων εργαζομένων τους. Ενώ στις 20:30 θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογική ομιλία στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου