Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"Συνθήκες ανατροπής" απέναντι στο καθεστώς Ψωμιάδη

Ο Γιώργος Πασχαλίδης για τον 2ο γύρο στην περιφέρεια, "Δημιουργήθηκαν συνθήκες ανατροπής"

Δημοσιέυματα
pashalidis_m008f01cns30Τους επτά βασικούς άξονες του συνδυασμού “Κεντρική Μακεδονία - Μέτωπο Ανάπτυξης” παρουσίασε χθες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πασχαλίδης. Εκτίμησε ότι η μάχη για την περιφέρεια θα δοθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών και τόνισε την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων για την επικράτηση των ψήφων ευθύνης.
Από κοινού με τον γραμματέα της ΝΕ Πόλης Θεσσαλονίκης Χ. Παπαστεργίου, ο Γιώργος Πασχαλίδης παρουσίασε χθες το πολιτικό πλαίσιο που θέτει η παράταξη Μπόλαρη για την εξέλιξη της εκλογικής αναμέτρησης στην Κεντρική Μακεδονία και περιέγραψε τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να ληφθούν. “Εκτιμάμε ότι έχουν δημιουργηθεί συνθήκες ανατροπής στον δεύτερο γύρο”, παρατήρησε ο Χ. Παπαστεργίου, ενώ ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης εξήγησε ότι αυτή η εκτίμηση εδράζεται σε μετρήσεις που καταγράφουν άνοδο της συσπείρωσης των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και επιθυμία συμμετοχής στις εκλογές.
Όπως τόνισε ο Γ. Πασχαλίδης, ο συνδυασμός Μπόλαρη, εκτιμώντας και το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, στο μεσοδιάστημα προτίθεται να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, προκειμένου να πετύχει προγραμματικές συγκλίσεις. Όπως είπε, θα επιδιωχθούν συναντήσεις με τα κόμματα και τους συνδυασμούς που κινούνται σε “φιλικό και πολιτικά συγγενικό περιβάλλον”.
makedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου