Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καινούριο Κόμμα με έδρα την Θεσσαλονίκη από τον κ. Ψωμιάδη μετά τις εκλογές! (;)

Wednesday, November 3, 2010

Από το ιστολόγιο:   Πανίκας ΨΩΜΙΑΔΗΣ Superstar!

http://panikaspsomiadis.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Π.Ψωμιάδη στη 

Web TV της Voria.gr: 

«Ετοιμάζω πολιτική κίνηση μετά τις εκλογές»

«Δεν θα μείνω έτσι μετά τις εκλογές, η κοινωνία της Ελλάδας με θέλει πιο κοντά», τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, σε συνέντευξή του στη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου
Αύριο, Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, μόνο στη Voria.gr


«Η κοινωνία και ο λαός αναδεικνύει  τα κόμματα και μετά τις εκλογές κάτι θα κάνω κι… εγώ» είπε στη Web TV της Voria.gr και στη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου o υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο νομάρχης δεν έκρυψε ότι υπάρχουν πολλοί Θεσσαλονικείς που τον πιέζουν εδώ και καιρό  προς την κατεύθυνση  δημιουργίας μιας… πολιτικής κίνησης του με έδρα τη Θεσσαλονίκη! 
 Σε διευκρινιστική ερώτηση, για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο στη δημιουργία κόμματος, κίνησης ή forum  - ηθικό ή νομικό -  σε περίπτωση εκλογής του στη θέση του περιφερειάρχη, απάντησε άμεσα ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα δίνοντας την εντύπωση ότι το έχει ήδη ψάξει καλά!

Ο κ. Ψωμιάδης  δεν μετανιώνει για την απόφαση του να «αδειάσει» τον αδελφό του και εκλεγμένο νομαρχιακό σύμβουλο πρώτο σε ψήφους επειδή του το ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, γιατί τότε αυτό έπρεπε να κάνει για το καλό της ενότητας και της παράταξης.

Σε ερώτηση ποιος θα αναλάβει τη θέση του, αν τελικά εκλεγεί και στη συνέχεια εκπέσει από το αξίωμα του περιφερειάρχη ( λόγω ανοικτών λογαριασμών με τη δικαιοσύνη , για μείωση προστίμων κι άλλων υποθέσεων που εκκρεμούν) απάντησε ότι αυτό δεν θα συμβεί διότι έχει το δίκιο με το μέρος του. « Όμως, παρ όλα αυτά, στην αντίθετη περίπτωση,  ο νόμος προβλέπει ψηφοφορία μεταξύ των αιρετών της παράταξης και σας διαβεβαιώνω  ότι δεν θα επιχειρήσω την επιβολή δικού μου ανθρώπου όπως υπονοείται».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας μίλησε ακόμη για:

-τους αντιπάλους του και την πολεμική που αναπτύσσουν  σε βάρος του, εδώ και χρόνια, η οποία όμως δεν τους αποδίδει  ούτε στη συνείδηση των πολιτών ούτε στα εκλογικά ποσοστά τους

- το πρόγραμμα του κι από πού θα αντλήσει τους πόρους για τη χρηματοδότηση του τη στιγμή που έχει καταγγείλει ότι ο πρώτος περιφερειάρχης δεν θα έχει ούτε χρήματα ούτε αρμοδιότητες!

- τις σχέσεις που έχει ή δεν έχει με Γκιουλέκα και Μπουτάρη και πως θα συνεργαστεί μαζί τους, στην περίπτωση εκλογής και

- τις ευθύνες της Νομαρχίας στις πρόσφατες πλημμύρες και τα προβλήματα στα ρέματα, με θύμα ένα άνδρα στο Τριάδι (όπου και βούτηξε ο δήμαρχος Θέρμης για να σώσει το γιο του θύματος).

03/11/2010 8:53 | © VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου