Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ και ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΔΙΑ

"Την στήριξή του στον Παναγιώτη Ψωμιάδη εξέφρασε το βράδυ της Πέμπτης ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ  και υποψήφιος Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά μετά την στήριξη του Μιχάλη Τρεμόπουλου στον Μάρκο Μπόλαρη, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους του να πράξουν το εθνικό και πατριωτικό τους καθήκον.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τη στήριξη του στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Τόνισε μάλιστα ότι με τον κ. Βελόπουλο πρεσβεύουν κοινές αξίες και δίνουν κοινό αγώνα για το καλό της Μακεδονίας."
Πρώτο Θέμα
http://www.protothema.gr/elections-2010/article/?aid=90217

Άλλα λόγια ν' άγαπιώμαστε  Κυριάκε Βελόπουλε. Το ότι οι Πράσινοι υποστήριξαν στον δεύτερο γύρο τον Μάρκο Μπόλαρη, δεν σημαίνει τίποτα πέρα από το ότι τον βρίσκουν σαν αναγκίο άν θέλεις κακό σε σχέση με την πολιτκοοικονομική συμμορία που λυμαίνεται τώρα την Νομαρχία Θεσσαλονίκης και που σαν κακοήθες καρκίνωμα πάει τώρα να επεκταθεί στην Κεντρομακεδονική περιφέρεια. Το μή χείρον βέλτιστον, αυτό σημαίνει ο ψήφος της δεύτερης Κυριακής γιά όλους όσους λογικά σκέπτονται. Αλλιώς δεν θα κατέβαιναν κάν, αλώς θα υποστήριζαν Μάρκο Μπόλαρη από την πρώτη Κυριακή.
Το ΛΑΟΣ πχ από την πρώτη κι΄όλας Κυριακή (όχι την δεύτερη, το τονίζω) υποστήριξε τον κ. Κακλαμάνη, και τον κ. Ψινάκη. O κάθε ψηφοφόρος σας μπορεί πλέον δίκαια να σας ταυτίσει με τον βίο και την πολιτεία Ψινάκη, συμφωνούμε; Χέρι χεράκι αδελφικά πορεύεταο το ΛΑΟΣ με το αδελφάτο ντούο Ψινάκη - Κακλαμάνη. Σιγά παιδιά, σας είδαν οι Σκοπιανοί και οι Τούρκοι και το έβαλαν στα πόδια πανικόβλητοι!

Και μιά και μιλάμε για Πανικόβλητους Τούρκους και Σκοπιανούς, τι έγινε με τον Πανίκα βρε Κυριάκο; Για "καθαρά χέρια" μιλούσες στα μπαλκόνια μέχρι εχθές, και φυσικά δεν ενοούσες να φωτογραφίσεις αρνητικά τον Μάρκο Μπόλαρη: τον Πανίκαρο και τον Νιόνιο και την διαπλεκόμενη και σαθρή συμμορία Ζορό φωτογράφιζες.
Για τον "καλύτερο" μιλούσες στα κανάλια και τις πλατείες και θα δυσκολευτώ να πιστέψω πως ενοούσες τον γκάγκστερ της λεωφόρου Όλγας.

Τελικά τι έγινε; Συμβιβάστηκες κι εσύ. Βρήκες το πρόσχημά σου, το Πράσινο φύλο συκής σου και καλυψες την ιδεολογική σου γύμνια και με αυτήν περιφέρεσαι. Περιμένουμε όλοι πως και πως να σε δούμε στην επόμενη ακρόαση με τον κάπο ντι τούτι κάπι ντι Σαλονίκο να προσκυνάς τον Νονό σου κι εσύ, και να χειροφιλάς το καθαρό του χέρι!

Ξέρω, καταλαβαίνω τι θα μου πείς, δεν φταίς εσύ, ο "Χοντρός" φταίει που σας ανάγκασε να το κάνετε, να φάτε τα λόγια σας και να ευτελιστείτε χάνοντας κάθε ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας, γλύφοντας τώρα εκεί που μέχρι εχθές φτύνατε...ναι, τα αήθη πολιτικάντικα τερτίπια του κ. Καρατζαφέρη και η βιασύνη του να ανέβη δυό-δυό, τρία-τρία τα λιγδωμένα σκαλοπάτια της περιβόητης και πολύπαθης "Κεντροδεξιάς Πολυκατοικίας", σε ανάγκασαν να το κάνεις..."για το καλό της Μακεδονίας", όπως δήλωσε ο Capo di tuti capi di Salonico, φυσικά, και με βαριά καρδιά, είμαστε σίγουροι. Γιά αυτό, άλλωστε, και δεν ανέφερες ούτε κάν με το όνομά του  τον τηλεγενή γκάγκστερ στην δήλωση υποστήριξης!

Τρέχεις κι εσύ τώρα να προλάβεις τον "χοντρό". Κλείσε όμως την μύτι σου να μην σε πιάσει η μπόχα, και πρόσεχε να μην γλυστρίσεις στην βρωμιά των σκαλοπατιών που διάλεξες να ανέβεις. Προπάντων, μήν βιάζεσαι. Όσο και να τρέξει ο "Χοντρός", θα τον προλάβεις, μην σκάζεις.

Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται να σε πιάνει το άγχος...δεν σε ακολουθούν πολλοί στην άχαρή σου αυτή πορεία. Ο δικηγόρος Λάζαρος Μηνασίδης, ο συνυποψήφιος σου αντιπεριφεριάρχης Πέλλας με το ΛΑΟΣ, θεώρησε σκόπιμο να μην βρωμίσει τα πόδια του και προτίμησε να παραμείνει πιστός στο σύνθημα του "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ"!

"...ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ...΄', δήλωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ κ. Μηνασίδης.

Υπάρχουν πάντα και αυτοί που πάνε κόντρα στο ρεύμα του αμοραλισμού της τρέχουσας απαξιωτικής πολιτικής, αυτοί που θα αρνηθούν να παίξουν το παιχνίδι του ελεινού ποδοφιλήματως των βρώμικων ποδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου