Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: "...οποιαδήποτε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα μπορεί να χαρακτηρισθεί εγκληματική οργάνωση, εάν και εφόσον αποδειχθεί ότι επιδιώκει τη διάπραξη κακουργημάτων"

Δένδιας: Η ΧΑ δεν κρύβει τι πρεσβεύει – ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου

'Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα από την Χρυσή Αυγή οτιδήποτε άλλο παρά ακραία συμπεριφορά. Η Χρυσή Αυγή δεν κρύβει τι πρεσβεύει' ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Δένδιας, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως, παρά το γεγονός ότι το Σύνταγμα δεν «αποκλείει οποιαδήποτε ιδεολογία», το ενδεχόμενο κήρυξης της ΧΑ εκτός νόμου δεν μπορεί να αποκλεισθεί, στο πλαίσιο του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, 'βάσει του οποίου οποιαδήποτε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα μπορεί να χαρακτηρισθεί εγκληματική οργάνωση, εάν και εφόσον αποδειχθεί ότι επιδιώκει τη διάπραξη κακουργημάτων' 
 http://taxalia.blogspot.com/
Σχόλιο δικό μας: 
To πού γράφουν οι Ναζί τις δημοκρατικές ελευθερίες είναι γνωστό. Γνωστό επίσης είναι καί το γεγονός πως αντίθετα με τον Ιταλικό Φασισμό, οι Χιτλερικοί Εθνικοσοσιαλιστές των οποίων την ιδεολογία, τα βήματα καί την τακτική ο Μιχαλολιάκος ακολουθεί  με θρησκευτική ευλάβεια, αναρριχήθηκαν στην εξουσία με νόμιμα μέσα, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που τους παρείχε ο κοινοβουλευτισμός της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζουμε. Ενώ ανέβηκε με αντικαπιταλιστικά συνθήματα, θέριεψε τον πιό βάρβαρο καί ληστρικό χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό. Ανάμεσα στά θύματά του καί το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα που το καταλήστεψε καί ακόμη προσπαθούμε να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα! Ενώ ονόμασε το κόμμα του "σοσιαλιστικό", τρομάρα του, γιά να σαγηνεύσει τους εργάτες, στην ουσία η επιτυχία του ήταν στους ανέργους και απελπισμένους που περίμεναν ανακαταδιανομή του πλούτου...καί αντί γιά αυτό, άφησαν τα κόκκαλά τους στις Ρώσσικες στέππες καί στις ερήμους της Λιβύης, ή στα Βαλκανικά βουνά, γιά να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο η Ζήμενς καί η Κρούπ. Οι εργάτες έχασαν κάθε δικαίωμα απεργίας, καί μετά από κάποιο χρόνο αντικαταστάθηκαν από απλήρωτους σκλάβους αιχμαλώτους από τις κατακτημένες χώρες, Εβραίους, κλπ. ¨οσο μπορούσαν να παράγουν εργαζόταν και όχι μόνον δεν πληρωνόταν αλλά δεν σιτιζόντνα κάν, και μόλις έχαναν την ικανότητα να σταθούν στα πόδια τους τους θανάτωναν και τους έκαιγαν. Οι Γερμανοί εργάτες στάλθηκαν στο μέτωπο καί θυσιάτηκαν γιά τα επεκτατικά οράματα ενός αγράμματου δεκανέα, ενός αποβράσματος της κοινωνίας, του ιδρυτή του Ναζισμού. Τα αποβράσματα της κοινωνίας δεν είναι το πρόλημα φυσικά. Το γεγονός όμως πως ο Ναζισμός καταφέρνει να εκμεταλεύεται καταστάδσεις κρίσης και εκλέγει στα κοινοβούλια αποτυχημένους σεξουαλικά ανώμαλους της κοινωνίας σαν τον Χίτλερ ή Ραίμς, αποτυχημένους αγράμματους σαν τον Χίμλερ καί διεφθαρμένους απατεώνες σαν τον Γκαίρινγκ, δεν είναι κάτι που αφορά την ιστορία. Κοιτάμε τον Παναγιώρταρο, τον Γερμενή, τον Λαγό, τον Κασιδιάρη, τον Μπαρμπαρούση ή τον Σιώη και παίρνουμε μιά γεύση από τα ίδια! Η Αγία Οικογένεια Μιχαλολιάκου πρίν βιοποριστεί από το Ελληνικό κοινοβούλιο, ζούσε από τα ποσοστά σε πορνοξενοδοχείο των Αθηνών. Οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες είτε χρόνια άνεργοι και αποτυχημένοι είτε μπράβοι της παραλιακής, με συμπλήρωμα εισοδήματος από ληστείες τραπεζών καί παρεμφερείς ενασχολήσεις (περιμένουμε την δίκη Κασιδιάρη γιά την ληστεία τράπεζας, που αναβλήθηκε λόγω εκλογής του). 
Μιά συμμορία αποστράτων, αποτυχημένων καί σεξουαλικά ανώμαλων ήταν το Ναζιστικό κόμμα, που διατηρούσε τάγματα εφόδου οπλισμένα καί οργανωμένα με στρατιωτικά πρότυπα. 
Άνθραξ μεν, αλλά η φωτο του μελανωμένου μπράβου στο αστυνομικό "επαιξε" καλά
Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να μιμηθεί το πρότυπο αυτό αλλά η οργάνωσή της συνεχίζει να θυμίζει συμμορία μπράβων, μιάς καί αυτό είναι. Το μεγάλο της πρόβλημα προς το παρών είναι πως στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται η οπλοφορία καί μόνον με στιλέτα καί ρόπαλλα μπορούν να δράσουν προς το παρών, καί αυτό μόνον βράδυ, σε αντίθεση με τους Γερμανούς Ναζί. Μπορεί η αστυνομία να τους υποστηρίζει καί να κάνει τα στραβά μάτια, η κοινωνία όμως διατηρεί αντανακλαστικά καί δεν δέχεται τα προστάγματα του Μιχαλολιάκου γιά δημιουγία ιδιωτικών "εταιριών" Σεκιούριτυ, μαγαζιά εκβιασμού απελπισμένων καταστηματαρχών με "νόμιμους" μπράβους στην ουσία (παλιά μου τέχνη κόσκινο), όπου θα στρατολογούνται καί θα βρίσκουν επαγγελματική αποκατάσταση οι λεβέντες μαχαιροβγάλτες της νύχτας.


"όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αρχική σκέψη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου ήταν η ίδρυση και λειτουργία εταιρείας σεκιούριτι με ευθύνη του κόμματος, τελικά ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέληξαν στη λύση της μίσθωσης των ήδη υπαρχουσών εταιρειών ιδιωτικής φύλαξης!


«Προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί πως θα διαθέσουμε για τη φύλαξη των περιοχών του κέντρου της Αθήνας χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που θα λάβουμε. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφή με τρεις ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι, με τις οποίες θα συνεργαστούμε για να δώσουμε και πάλι το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους των υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης και όχι βέβαια της πλατείας Κολωνακίου, της Εκάλης και της Κηφισιάς, όπου έτσι κι αλλιώς περιπολούν εταιρείες που πληρώνονται από ιδιώτες», αναφέρει στην εφημερίδα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής." (http://xryshaygh.blogspot.com/2012/07/blog-post_6265.html)


Το σχέδιο είναι γνωστό, το έργο το έχουμε ξαναδεί. Η θεωρία καί η πρακτική του Ναζισμού είναι γνωστή. Μπορεί πολλοί απελπισμένοι καί αγχωμένοι Έλληνες να έχουν σαλτάρει καί να μην ξέρουν από που τους έρχεται καί πού τους βαράει, αλλά μιά κοινωνία δεν μπορεί να άγεται και να φέρεται μόνον με το τυφλό ένστιγκτο.  Θα είναι αφελέστατα αυτοκτονικό γιά μιά κοινωνία που τραυματίστηκε από την άτσαλη και διεφθαρμένη διακυβέρνηση ενός κοινοβουλευτισμού του βολέματος να αφεθεί να κυβερνηθεία από μιά συμμορία αγραμμάτων μαφιόζων της νύχτας, που μόνο τους καύχημα είναι πως μπορούν και μαχαιρώνουν  φιλησυχους μετανάστες (τους παρανομούντυες μετανάστες δεν μπορούν ούτε θέλουν να τους πειράξουν φυσικά, μόνον κάτι μαγαζάτορες ή εργάτες γής μαχαιρώνουν). Tα νούμερα φυσικά δεν τους βγαίνουν, ακόμη καί εάν τους αφήσει το κράτος καί το παρακράτος να αναπτυχθούν στο έπακρο. 
Το πρόβλημα της συμμορίας Μιχαλολιάκου, σε αντίθεση με το αντίστοιχο Ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας είναι πως το διεθνές κλίμα, σε Ευρώπη καί σε Αμερική δεν τους σηκώνει καί δεν τους αποδέχεται. Η ανεργία καί το κλίμα απελπισίας που τους φούσκωσε καί τους ανέβασε σαν πλημυρίδα, με την πτώση της  θα τους ξεφουσκώσει καί θα τους πετάξει η πολιτική άμπωτη στην ξέρα κάποιου 3%. Μέχρι τότε την καταστροφή τους θα την έχουν κάνει, άν όχι σε πανεθνικό σίγουρα σε προσωπικό.
Όσο ανίκανη καί φιλικά συνεργαζόμενη κι άν είναι η αστυνομία, θα αναγκαστεί σε κάποιες φάσεις να συλλάβει όσους από τους μπράβους του Μιχαλολιάκου θα εγκληματίσουν πιό κραυγαλέα καί θα είναι πιό βλάκες από τους βλάκες γιά να πιαστούν στα τρύπια δίχτια του Ελλαδικού νόμου. Κάποιοι βλαμμένοι στο στύλ Σιάος και Μπαρμπαρούσης  που γιά τον αρχηγό δεν μετρούν ούτε σαν πατημένες μαστίχες, σίγουρα σε προσωπικό επίπεδο θα καταστραφούν. Κάποιοι μετανάστες καί άλλοι "άπλυτοι", Έλληνες καί μή, θα  πληρώσουν με την ζωή τους την προσωρινή έστω άνοδο των βρυκολάκων του Ναζισμού εν έτει 2012 καί βάλε. 
Η Ελλάδα θα αλλάξει. Η λιμνάζουσα κρτικοδίαιτη οικονομία της δεν μπορεί παρά να αλλάξει. Η  βαλτωμένη και διεφθαρμένη της γραφειοκρατία καί τα μεσαιονικά καί απαρχηωμένα συστήματά της Ψωροκώσταινας θα αλλάξουν. Δέν πάει άλλο...Τα παλιά της κόμματα, τα βασισμένα στην ψηφοσυνδιαλλαγή καί στα ρουσφέτια, θα τα πάρει ο χείμαρος καί θα τα πνίξει στον ποταμό της λήθης. Τα μεταβατικά κόμματα, όσα φούσκωσαν μέσα στην κρίση, τα κόμματα της διπολικά φοβικής αντίδρασης, τα κόμματα των εθνικά πληγωμένων ανεξάρτητων, των δημοσιοϋπαλληλικά αλαφιασμένων συρίζειων καί των εγκληματοφοβικά σαλταρισμένων καί εξ ανεργίας απελπισμένων που ακολουθούν το Μαύρο Χάραμα,  θα ακολουθήσουν με την άνοδο της οικονομίας την τωρνή πορεία συρίκνωσης των πάλαι ποτέ τιτάνων του παλιού δικοματισμού.
Μέχρι τότε, η Ελληνική κοινωνία, με την χωλαίνουσα έστω δημοκρατία της, πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Η οργανωμένες ομάδες τραμπούκων που πάνε να επιβληθούν με την τυφλή βία, είτε είναι χρόνιοι αναρχομαστούρες που εμποδίζουν τις φοιτητικές εκλογές, είτε είναι  μπράβοι της παραλιακής που λειτουργούν με πρότυπα Χιτλερικού Ναζιστικού μοφώματος, θα πρέπει (καί μπορούν) να αντιμετωπιστούν.
Μιλτιάδης Η. Μπόλαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου