Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι ευχές του Σαλονικιώτικου ιστολογίου taxalia στον Μάρκο Μπόλαρη

17 Ιουν 2011

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_4102.html

Παν.Ψωμιάδης ο πρώτος που συνεχάρη τον Μάρκο Μπόλαρη

Πριν από μήνες γράφαμε: "είναι δυνατόν ο κ.Παπανδρέου να μην αξιοποιεί τον Μάρκο Μπόλαρη"; Σήμερα, επιτέλους μας άκουσε και τον τοποθέτησε στο Υπουργείο Υγείας. Καιρός ήταν.
Τα συγχαρητήρια και του taxalia κ.Μπόλαρη.
Είστε πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο και θα ήταν κρίμα να μην αξιοποιηθείτε ούτε αυτή τη φορά.

Επιστολή στο βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο...
 Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την τοποθέτηση του πρώτου στο νέο κυβερνητικό σχήμα.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Μπόλαρη,

Θέλω να σας συγχαρώ για το διορισμό σας ως Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση.

Δυστυχώς, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας θα στερηθεί της παρουσίας σας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την διοικητική μεταρρύθμιση, όπως συνέβη και τους τελευταίους μήνες λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών σας.

Ελπίζω, σε κάθε περίπτωση, να βοηθήσετε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την κυβερνητική θέση την οποία πλέον κατέχετε αλλά και ως μέλος της κυβέρνησης, δεδομένου ότι –όπως γνωρίζετε καλά- η υπόθεση του «Καλλικράτη» σχεδόν εγκαταλείφθηκε τους τελευταίους μήνες από τα αρμόδια Υπουργεία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Είμαι βέβαιος ότι στο μυαλό και στην ψυχή σας απόλυτη προτεραιότητα θα είναι οι πολίτες και η Ελλάδα, ώστε να αλλάξουν οι κυβερνητικές πολιτικές και να μην οδηγηθεί ο ελληνικός λαός οριστικά στην εξαθλίωση.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Ψωμιάδης»

1 σχόλια:

Petros είπε...
Αξιότιμε κύριε Μπόλαρη, από τη νέα σας θέση, επειδή είστε Υπερπολύτεκνους, θα θέλαμε να στηρίξετε τις οικογένειες των Πολυτέκνων και Υπερπολυτέκνων με ετήσια εισοδήματα κάτω των 70.000 ευρώ,που έχουν προστατεύομενα μέλη κάτω των 25 ετών. Μας κατήργησαν τις μεταγραφές, παρά τη συνταγματική πρόβλεψη( άρθρο 21 ), καταδικάζοντας τα παιδιά μας, παραμονή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Σκέφτονται να επιβάλλουν τον ίδιο κεφαλικό φόρο και χαράτσι στους μισθούς μας, για τα ίδια εισοδήματα, με έναν άγαμο, τη στιγμη που εμείς έχουμε να θρέψουμε 4, 7 , 10, 13 παιδιά κλπ. Σκέφτονται να βάλουν τον ίδιο φόρο Ακίνητης περιουσίας και το ίδιο χαράτσι στη ΔΕΗ, χωρίς να λαμβάνουν πάλι υπόψη τους τον αριθμό των παιδιών κάθε οικογένειας. Επέβαλλαν το ίδιο πρόστιμο για τους ημιπαίθριους στον άγαμο και στον Υπερπολύτεκνο για τα ίδια τετραγωνικά, στην ίδια περιοχή ! Από τη νέα σας θέση, πιστεύουμε, ότι θα κάνετε σημαντικές παρεμβάσεις για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της χώρας. Με τα νέα μέτρα, οι γεννήσεις έχουν πάρει την κάτω βόλτα και καταργούνται όλα τα κίνητρα τεκνοποίησης πολλών παιδιών. Περιμένουμε, σε συνεργασία με τον νέο υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο, να βάλετε επιπλέον το κριτήριο των παιδιών σε όλα τα μέτρα με κλιμάκωση από το 1ο, καθώς και εκείνο της ασθένειας. Ήδη το Υπουργείο Παιδείας θα βρεθεί , σύντομα, μπροστά σε εκατοντάδες αγωγές και προσφυγές στη Δικαιοσύνη για το νόμο περί μεταγραφών, που έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 21 του Συντάγματος. Το ίδιο και για την έκτακτη εισφορά και τα χαράτσια στα ακίνητα. Ας επικρατήσει η λογική.Μόνο αν ληφθεί μέριμνα κοινωνική θα δεχθεί ο Ελληνικός λαός να κάνει θυσίες, όταν μοιραστούν τα βάρη αναλογικά. Εμείς, μέχρι τότε, θα είμαστε στους δρόμους μαζί με τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου