Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τούρκικες μπόμπες σκοτώνουν Ρώσσους τουρίστες

22 Ιουν 2011

Πεθαίνουν ξένοι από νοθευμένα ποτά στην Τουρκία! Νέο θύμα 22χρονη Ρωσίδα!

Εφ. Ραντικάλ 21-6-2011
Πέθανε και η 5η Ρωσίδα τουρίστρια
 Διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος της 22χρονης Ρωσίδας Βικτώρια Νικολόεβα, μιας από τις 14 ξεναγούς που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ακντενίζ με συμπτώματα δηλητηρίασης από αλκοόλ που είχαν δοκιμάσει στην περιοχή του Μπόντρουμ 14 ξεναγοί, 1 Τούρκος και 13 Ρώσοι στάλθηκαν στο νοσοκομείο Ακντενίζ της Αττάλειας δηλητηριασμένοι από αλκοόλ μετά από τουριστικό ταξίδι στο Μπόντρουμ. Από αυτούς οι 10 πήραν εξιτήριο, ενώ έχασαν τη ζωή τους η 28χρονη Μαρία Σαλιαπίνα και η 22χρονη Ζαλιάεβα Αουίλια. Από τα δύο άτομα που συνεχιζόταν η θεραπεία τους η Αλίνα Σαγκαλάεβα πήρε εξιτήριο πριν από λίγες μέρες.
 Χτες το μεσημέρι διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος της Βικτόρια Νικολόεβα που έδινε μάχη ζωής στην εντατική. Χτες ανακοινώθηκε από το συγκληθέν συμβούλιο ο θάνατος της Ρωσίδας ξεναγού. Οι γιατροί είναι σε επαφή με τους γονείς της για την πιθανότητα να χαριστούνε κάποια όργανα της.

1 σχόλια:

thessalonian είπε...
Δυστυχως και σε μας η νοθεια οργιαζει. Οι υπαρχουσες κυρωσεις δεν επαρκουν. Απαιτουνται αμεσα αυστηρα μετρα. Να σφραγιζονται τα καταστηματα για ενα μεγαλο διαστημα. Μονο ετσι θα εχουμε αποτελεσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου