Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Υπόθεση των στημένων αγώνων - Να ξεβρωμίζουμε σιγά σιγά...!

23 Ιουν 2011 

Με χειροπέδες!

Στην εισαγγελία οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 12.00 οι δέκα συλληφθέντες για την υπόθεση των στημένων αγώνων, υπό πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας και φορώντας χειροπέδες! "Αυτή είναι η φούσκα του ΠΑΣΟΚ", πρόλαβε να πει στους δημοσιογράφους ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ ο Γιώργος Τσακογιάννης τα έβαλε με τον Αλέξη Κούγια, λέγοντας "γ... τον Κούγια. Συγχαρητήρια". Οι συλληφθέντες αναμένεται ..
να πάρουν προθεσμία από τον ανακριτή και θα προσέλθουν και πάλι μετά από λίγες μέρες προκειμένου να απολογηθούν, ενώ στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν και ποιες διώξεις θα τους γίνουν.

"dikisports"
"TaXalia (Macedonia)"
Σημείωση: Αυτονόητο είναι ότι για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.
http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_1937.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FnJOIs+%28TaXalia%3A+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29

Παπανδρέου για στημένα: "Μην σταματάτε πουθενά, δεν με ενδιαφέρει ποιοί είναι"

Μπροστά στο νόμο Ολυμπιακός και Πυρσός Γρεβενών είναι ίσοι. Παναθηναϊκός και Φίλιππος Γιαννιτσών είναι ίσοι, ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Επανομής είναι ίσοι.
Είπε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Υπουργός και έμπιστος του Παπανδρέου, Γερουλάνος: "«Χτες η αστυνομία προχώρησε σε 15 συλλήψεις και 10 προσαγωγές. Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολές για να μην σταματήσουμε πουθενά. Ο πρωθυπουργός μίλησε για αποκατάσταση της ευνομίας και για ένα κράτος δικαίου."

Καιρός ήταν! Ο λαός μαζί σας. Θέλει να μη σταματήσετε πουθενά. Ακόμη κι αν η έρευνα αγγίξει και τον βαρύ πρόεδρο-φόβητρο. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.
Σε ολόκληρο... Στρος-Καν έβαλαν βραχιολάκια, επιτέλους να μπουν και στον βαρύ. Να σταματήσει αυτή η αλητεία της "τυρανίας των επώνυμων" και να είστε σίγουροι ότι ο λαός θα το εκτιμήσει κ.Παπανδρέου.
http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_1937.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FnJOIs+%28TaXalia%3A+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου