Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σατανισμός, Ναζισμός καί Χρυσή Αυγή

Είναι δυνατόν ο "ΚΑΙΑΔΑΣ" να είναι υποψήφιος της Χρυσής Αυγής; kaiadas 2

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ είναι μία Πατριωτική εφημερίδα με πολύ ωραίες αναφορές στην Ορθόδοξη Χριστιανική μας Πίστη. Κείμενα και αναλύσεις της αφορούν στα Εθνικά μας θέματα και σε θρησκευτικές αναζητήσεις-προβληματισμούς.
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω τώρα τελευταία στήλες, άρθρα φιλοναζιστικά που ευθέως υποστηρίζουν το κόμμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ). Συγκεκριμένα μιλάω για την στήλη «ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ», που εμένα με παραπέμπει στο DEUTSCHLAND UBER ALLES του Χίτλερ.

Τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που υποστηρίζουν άτομα σαν τα παραπάνω θα δούμε αμέσως. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι:

α) Οργάνωση που στο παρελθόν υποστήριζε δημόσια τον παρανοϊκό Χίτλερ και την ιδεολογία του ναζισμού. Ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες Χριστιανοί τι δεινά προκάλεσε στην χώρα μας την Ελλάδα αυτό το τέρας. Και ήταν και αντίχριστος παγανιστής. Είναι αδιανόητο σήμερα Έλληνες που δηλώνουν «πατριώτες» να στηρίζουν κόμματα που προέβαλαν θέσεις ανοιχτά ναζιστικές.

β) Οργάνωση που υποστηρίζει όλα τα χρόνια τον ρατσισμό κατά των ξένων. Το μίσος κατά των συνανθρώπων μας, που τυχαίνει να είναι άλλης καταγωγής. Χωρίς να υποστηρίζω την λαθρομετανάστευση που βασικά αυτή θρέφει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέω ότι ο ρατσισμός είναι κάτι το αντιχριστιανικό και δεν αρμόζει με το πνεύμα αγάπης της Εκκλησίας μας. Από εδώ φαίνεται επίσης ο αντιχριστιανικός χαρακτήρας των απανταχού ναζιστών.

γ) Οργάνωση το όνομα της οποίας παραπέμπει στον σατανισμό. Μια τέτοια οργάνωση-ερμητικό τάγμα το λέγανε υπήρχε στο παρελθόν και ήτανε του Άγγλου μάγου Άλιστερ Κρόουλι. Πώς όμως είναι δυνατό μία ελληνική εθνικιστική οργάνωση να έχει το ίδιο όνομα με την οργάνωση ενός τελετάρχη της μαύρης μαγείας δεν είναι σαφές. Αυτό, ότι δηλαδή ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παίρνει το όνομά του από το ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πρέπει να το ξέρουν οι Έλληνες πραγματικοί πατριώτες πριν βιαστούν να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο μιας τέτοιας οργάνωσης.

xaΆρα πρέπει να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους αφού φέρουν το ίδιο όνομα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα ντοκουμέντα για αυτό είναι πολλά. Είναι πρώτα πρώτα η ποιητική συλλογή του ίδιου του γενικού γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, του Νίκου Μιχαλολιάκου. Λέγεται «Η εξομολόγησις ενός Εθνικού» και κυκλοφόρησε πριν από χρόνια. «Εθνικός» είναι ο παγανιστής και αντίπαλος του Χριστιανισμού και αυτό λέει από μόνο του πολλά. Πάμε όμως πιο κάτω. Στις σελίδες αυτής της συλλογής υπάρχει πάρα πολλή ασάφεια για τις θέσεις του συγγραφέα της που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Για παράδειγμα στο ποίημα «Ο Μέγας Παν» ο Πάνας περιγράφεται σαν «Τραγόμορφος, Σατανικά υπέροχος, την ώρα δοξάζει της θυσίας, των ευγενών ενστίκτων και της βίας». Βέβαια ο Πάνας ήταν στην μυθολογία Τραγοπόδαρος και όχι Τραγόμορφος. Τραγόμορφος είναι ο Σατανάς.

Άλλη απόδειξη είναι η ταύτιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ με την μουσική HEAVY METAL, HARD ROCK κλπ. που ξέρουμε όμως πόσο σχετίζονται με την σατανολατρεία. Μάλιστα οι ναζιστές της Ευρώπης δημιούργησαν τη WHITE POWER μουσική με ανάλογα μηνύματα. Η ίδια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξέδωσε ένα τέτοιο βιβλίο, με τίτλο «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ WHITE POWER ΜΟΥΣΙΚΗΣ».

Επίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και υποψήφιος στις εκλογές στην Β΄ Αθηνών ο Γιώργος Γερμενής παίζει σε ένα συγκρότημα αυτής της μουσικής. Το λένε NAER MATARON και το ψευδώνυμό του εκεί είναι ΚΑΙΑΔΑΣ. Φωτογραφίες του συγκροτήματος και του ίδιου του ΚΑΙΑΔΑ δείχνουν την θλιβερή αλήθεια. Και ο ίδιος απάντησε σε συνέντευξή του: 

- Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;
- Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται’’ από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.
kaiadas 1- Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;
- Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

Ο λαός μας έχει δίκιο να είναι αγανακτισμένος με το ΠΑΣΟΚ ή με την Νέα Δημοκρατία. Άλλο όμως αυτό και άλλο να στείλουμε στην Βουλή άτομα που πιστεύουν τα παραπάνω. Ελλάδα και Ορθοδοξία δεν συμβαδίζουν με Χίτλερ και Σατανά.

Γράφει ο Ελληνορθόδοξος Αντι-Ναζί
 http://elora.gr/portal/to-proto-thema/2125----qq------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου