Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δυσωδίας Δημοσίου συνέχεια : Δικογραφία σε βάρος 65 υπαλλήλων πολεοδομιών της Αττικής

Λάδωσε καί χτίσε όπου θέλεις...
Αθήνα
Δικογραφία σε βάρος 65 υπαλλήλων σχεδόν όλων των υπηρεσιών Πολεοδομίας σε όλη την Αττική σχημάτισε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για μη καταγραφή πολεοδομικών παραβάσεων και για μη είσπραξη προστίμων, με τις απώλειες του Δημοσίου να ανέρχονται, σύμφωνα με τη δικογραφία, σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Είκοσι εκ των εμπλεκομένων υπαλλήλων είναι από την Πολεοδομία του Δήμου Αθηναίων, 22 από τις υπηρεσίες Πολεοδομιών Βορείου και Νοτίου Τομέα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής και οι υπόλοιποι 23 από την Διεύθυνση Πολεοδομίας Ανατολικού Τομέα της πρώην νομαρχίας Αθηνών.

Η έρευνα, για το χρονικό διάστημα 1-4-2004 έως 31-3-2009, έγινε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και η σχετική δικογραφία της προκαταρκτικής εξέτασης υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ζητείται το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των εμπλεκομένων υπαλλήλων οι οποίοι έχουν δώσει σχετικές ανωμοτί καταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου