Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κλέφτες και Αστυνομικοί...μιλάμε γιά τα ίδια άτομα!

Τα παπούτσια στο «χέρι» από την ΕΛΑΣ

Αστυνομικοί έβαζαν δήθεν για έλεγχο στο περιπολικό αλλοδαπούς που πουλούσαν προϊόντα -απομιμήσεις γνωστών εταιρειών και τους τα έκλεβαν!Πρόκειται για δύο ειδικούς φρουρούς και δύο δόκιμους αστυφύλακες.

Αστυνομικοί έβαζαν δήθεν για έλεγχο στο περιπολικό αλλοδαπούς που πουλούσαν προϊόντα -απομιμήσεις γνωστών εταιριών και τους τα έκλεβαν!
Πρόκειται για δύο ειδικούς φρουρούς και δύο δόκιμους αστυφύλακες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και οι δύο από αυτούς (ένας 24χρονος ειδικός φρουρός και ένας δόκιμος αστυφύλακας 21 ετών) συνελήφθησαν.


Τα παπούτσια στο «χέρι» από την ΕΛΑΣ
 
Σε βάρος των άλλων δύο (ένας 27χρονος ειδικός φρουρός και ένας αστυφύλακας 21 ετών) σχηματίστηκε δικογραφία.
Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, άρπαξαν από δύο Πακιστανούς ένα σακ βουαγιάζ με παπούτσια που αποτελούσαν απομιμήσεις γνωστών εταιριών.
Οι δράστες της κλοπής εκτελούσαν απογευματινή περιπολία και έκαναν έλεγχο στους Πακιστανούς. Αφού έλεγξαν τα έγγραφά τους, τους έβαλαν στο περιπολικό προκειμένου,όπως τους είπαν, να τους μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα. Όμως, στη διαδρομή τους κατέβασαν στην περιοχή του Ελληνικού και κράτησαν το ένα από τα δύο σακ βουαγιάζ με τα παπούτσια.
Μετά από την έρευνα, ο σάκος με διάφορα παπούτσια βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του περιπολικού και οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν.
Το απόγευμα της Δευτέρας είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό στην ίδια περιοχή, με θύμα πάλι Πακιστανό και πρωταγωνιστές, όπως προέκυψε από την έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, τους δύο αστυνομικούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Οι τελευταίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Και οι τέσσερις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ,ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους ένορκη διοικητική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου