Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αυθαίρετο μαντρί στον υμιϋπαίθριο του Αντώνη

Καταδικασμένος γιά παράβαση καθήκοντος
Όλο καί πιό Δεξιά γέρνει η πολυκατοικία του Αντώνη Σαμαρά. Τις προσχωρήσεις των κ. Βορίδη, Γεωργιάδη καί Πλεύρη, ήρθε να συμπληρώσει ο διορισμός του καταδικασμένου στην λαϊκή συνείδηση καί την Ελληνική Δικαιοσύνη κ. ΠαναγιώτηΨωμιάδη σε θέση επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα.

Τώρα άλλον έναν υμιϋπαίθριο χώρο ετοιμάζει ο κ. Σαμαράς, γιά να παρκάρει τα μαύρα πρόβατα της ακροδεξιάς καί Νεοναζιστικής εφεδρίας. Η δήλωση του κ. Ψωμιάδη στην Ξάνθη που «καθόλου δεν ενοχλείται από την Χρυσή Αυγή», είναι προάγγελος της αυριανής συνεργασίας της Δεξιάς πανστρατιάς στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν ΣΥΡΙΖΑ καί Δεξιά, γιά τους δικούς τους λόγους ο καθένας.  Ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη κάνει βήματα πρός μιά ολοκληρωμένη Ευρωπαϊκή κατεύθυνση, εμείς επιπόλαια σταματήσαμε το κουπί των διαρθρωτικών αλλαγών καί γρονθοκοπιώμαστε.
Μαύρο πρόβατο - η Ναζιστική εφεδρεία

Καί η Ελλάδα στην μέση να ματώνει καί βυθίζεται. Το εμφυλιοπολεμικό ταρακούνημα του εθνικού μας σκάφους στο οποίο ανεύθυνα πρωτοστατούν ΣΥΡΙΖΑ καί Δεξιά κάθε μορφής, μπορεί καί πρέπει να σταματήσει, στις 17 του Ιούνη, εάν θέλουμε να ξεφύγουμε από την ύφεση, την ανεργία καί την στασιμότητα των ελλειμάτων καί να προχωρήσουμε στον δύσκολο δρόμο τοπυ χτισίματος μιάς καινούριας ανταγωνιστικής καί εξωστρεφούς οικονομίας. 

Την λύση προς την Ελλάδα της δημιουργίας καί των επενδύσεων δεν θα μας την φέρουν ούτε τα ρόπαλα της Χρυσής Αυγής, ούτε τα σαθρά πολιτικά κατάλοιπα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στα οποία στηρίζεται ο κ. Σαμαράς, ούτε φυσικά καί οι επικίνδυνα δραχμολάγνες φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
M.Η.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου