Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Μην υποτιμάτε τους Έλληνες!», προειδοποιεί ο Ρεχαγκελ, ενώ άλλοι γερμανοί λοιδωρούν τους «χρεοκοπημένους Έλληνες...»

King Otto of Greece
Με πολύ αιχμηρό τρόπο σχολίαζει η γερμανική εφημερίδα Bild το πάθος των Ελλήνων για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία την Παρασκευή, στα πλαίσια του Euro 2012.

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στην πολιτικοποίηση του Euro 2012 από την πλευρά των ελληνικών ΜΜΕ παραθέτοντας συνθήματα από ελληνικές εφημερίδες που γράφουν «Φέρτε μας τη Μέρκελ» και κάνει λόγο για πυρά που εκτοξεύονται κατά της Γερμανίας και της καγκελαρίου.

Ωστόσο δεν έλειψε το... καρφί από την πλευρά της Bild, η οποία παρά την προσπάθεια να παρουσιάσει τα ελληνικά ΜΜΕ ως υπερβολικά έγραψε ότι «χρεοκοπημένοι Έλληνες μας πυροβολούν με άγευστο δηλητήριο».
iefimerida.gr

Αθήνα
«Μην υποτιμάτε τους Έλληνες!», προειδοποιεί ο πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Bild για τον επικείμενο αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ελλάδας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο κ.Ρέχαγκελ επισημαίνει ότι «οι Έλληνες αγωνίζονται κατά τρόπο παρόμοιο με αυτόν του 2004, με τεράστιο πάθος και ταυτόχρονα εξασφάλιση της άμυνας» και δηλώνει ότι την Παρασκευή η καρδιά του θα είναι μοιρασμένη. «Ήμουν, στο κάτω κάτω, ο προπονητής τους για εννέα χρόνια», εξηγεί και αναφέρει επιπλέον ότι η αναπάντεχη επιτυχία στο "Euro 2012" είναι ευεργετική για την ελληνική ψυχή, καθώς η χώρα περνάει οικονομική κρίση. «Είναι μια αίσθηση ευχαρίστησης για μια χώρα που περνάει δύσκολα», καταλήγει ο Γερμανός τεχνικός.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου