Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αντι-Μνημονιακό μέτωπο καί παραφύσιν συμμαχίες ΚΚΕ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο αντιμνημονιακός συναγωνιστής Κασιδιάρης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χέρι χέρι με τον αντιμνημονιακό σύντροφο Σιφονιό του ΠΑΜΕ καί του ΚΚΕ.

 Βίντεο.. Όταν ο Κασιδιάρης ένωνε τη φωνή του με το ΚΚΕ!
Μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής να έδειξε το πόσο άντρας καί παλικάρι είναι με το να χτυπήσει μιά πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από αυτόν γυναίκα βουλευτή  του ΚΚΕ στην τηλεόραση, ωστόσο στο βίντεο -ντοκουμέντο (17η Φεβρουαρίου 2012) βλέπουμε τον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη να γίνεται δεκτός με αγάπες καί φιλοφρονήσεις από κάποιον άλλον σημαίνοντα ΚΚέ, τον Γ. Σιφονιό. Όταν το ισχυρό αντράκι του Μιχαλολιάκου πήγε με συνοδεία ομάδας Χρυσαυγιτών στη Χαλυβουργία Ελλάδας, μεταφέροντας κουτιά με τρόφιμα καταλλήλως σταμπαρισμένα προεκλογικά με τα κομματικά σύμβολα της Χρυσής Αυγής, ο ΚΚΕ-ές πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων και μέλος του ΠΑΜΕ (συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ) κ. Γ. Σιφονιός, τον καλωσώρισε με ανοιχτές αντιμνημονιακές αγκάλες: 

«Έχουμε όλη την Ελλάδα στο πλευρό μας. Βλέπουμε τι γίνεται στο μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης».
Ενάντια στην μαύρη αντιλαϊκή καί μνημονιακή συνύπαρξη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με την υποστήριξη Καρατζαφέρη, με άλλα λόγια, εμπρός γιά το λευκό φιλολαϊκό, φιλεργατικό και αντιμνημονιακό μέτωπο Καμένου, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ καί ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η λάθος ανάλυση καί θεωρία οδηγεί καί στην ανάλογα λανθασμένη πραχτική καί σε εγκληματικά παρα φύσην συμμαχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου