Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η χρηματοδότηση από τη δανειακή σύμβαση θα εξασφαλίσει τις θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, θα δημιουργήσει καινούργιες θέσεις εργασίας για να έχουνε ελπίδα και προοπτική οι άνεργοι


Θέλουμε ένα άλλο κράτος, στην υπηρεσία του πολίτη, διάφανο και αποτελεσματικό, μια άλλη παραγωγική αντίληψη ποιότητας και ανταγωνιστικότητας

Μάρκος Μπόλαρης 
 Συνέντευξη Τύπου Μάρκου Μπόλαρη στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο υπεύθυνος του κλιμακίου Ανασυγκρότησης και Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και Μάρκος Μπόλαρης. Σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη ο κ. Μπόλαρης παρουσίασε το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Μπόλαρης εξέφρασε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ την καταδίκη και τον αποτροπιασμό για τη βιαιοπραγία και τον προπηλακισμό από μέλος της Χρυσής Αυγής σε κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό. Τόνισε πως η το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνη φωνή της δημοκρατικής παράταξης είναι για τους πολίτες που απορρίπτουν τη λογική της πόλωσης η φωνή της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας.

Στον πληθωριστικό και δημαγωγικό λόγο που κυριαρχεί στον προεκλογικό αγώνα δε υπάρχει η παραμικρή αναφορά από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις για το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Στις 17 Ιουνίου η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι θετική στάση γιατί έχουμε σχέδιο για το σήμερα, όχι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ένα σχέδιο το οποίο εξελίσσεται από βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο και ολοκληρώνεται σε μακροπρόθεσμο. Είναι τα 6 σημεία του βραχυπρόθεσμου προγράμματος που παρουσιάσθηκαν από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Αφορούν το σύνολο των πολιτών και των κοινωνικών και οικονομικών πολιτικών στη χώρα.
Όταν οι άλλοι μένουν στη διάγνωση των προβλημάτων το ΠΑΣΟΚ με νηφάλιο λόγο απευθύνεται στους ανέργους για να τους εκθέσει το σχέδιο.

"Οι άνεργοι ξέρουν ότι η ανεργία κορυφώθηκε στη χώρα εξαιτίας της κρίσης, εξαιτίας του τεράστιου ελλείμματος που παρήγαγε το ελληνικό δημόσιο, εξαιτίας της κατάρρευσης της παραγωγής, ... ξέρουν ότι η ανεργία τους δεν οφείλεται στο γεγονός ότι η Ελλάδα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσέφυγε για να βρει δανεικά. Οι άνεργοι οι οποίοι ξέρουν ότι είναι θύματα της κρίσης, είναι οι πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και βρεθήκαν να υφίστανται πρώτοι τις συνέπειες της κρίσης ξέρουν και καταλαβαίνουν πως όταν το ΠΑΣΟΚ λέει πως «από τα χρήματα που έχουν εξασφαλισθεί από τη 2η δανειακή σύμβαση, 50 δισ. ευρώ για να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα», αναφερόμαστε σε αυτούς, γιατί είναι η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αυτή η οποία στηρίζει την αγορά για να ξεκινήσει πάλι η οικονομία, είναι αυτή η χρηματοδότηση η οποία εξασφαλίζει τις εργασίες θέσεως στον ιδιωτικό τομέα, είναι αυτή η χρηματοδότηση που δημιουργεί καινούργιες θέσεις εργασίας για να έχουνε ελπίδα και προοπτική οι άνεργοι. "

Το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κ. Μπόλαρης την ώρα της κρίσης παρεμβαίνει με συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες, ονοματισμένες, για τους άνεργους, για τους εργαζόμενους, για τους νέους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, για τους επενδυτές και τους καταθέτες, το σύνολο του ελληνικού λαού.
Το ΠΑΣΟΚ είναι η δημοκρατική σταθερά στη λειτουργία της χώρας, είναι η πολιτική δύναμη η οποία με σταθερότητα, υπευθυνότητα και με σιγουριά γι΄ αυτά τα οποία λέει, ξεδιπλώνει στους Έλληνες την κατάσταση όπως είναι σήμερα και εξασφαλίζει τη συνέχεια μέσα στην ευρωζώνη.

To ΠΑΣΟΚ την ώρα της κρίσης παρεμβαίνει με συγκεκριμένες προτάσεις, στοχευμένες, ονοματισμένες, για τους άνεργους, για τους εργαζόμενους, για τους νέους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, για τους επενδυτές και τους καταθέτες, το σύνολο του ελληνικού λαού.

Ο κ Μπόλαρης κατέληξε λέγοντας πως για το αύριο της χώρας το ΠΑΣΟΚ θέλει ένα άλλο κράτος, στην υπηρεσία του πολίτη, ένα κράτος διάφανο και αποτελεσματικό, μια άλλη παραγωγική αντίληψη ποιότητας και ανταγωνιστικότητας. Αυτό είναι το διακύβευμα για το μακροπρόθεσμο στόχο που θέτει η χώρα, σε αυτήν την πορεία είμαστε και θα την πάμε νικηφόρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου