Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Kiss of Death...Στήριξη Βενιζέλου στην Παυλίδου για την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήρε την προσωπικότητα και τη διαδρομή της κ. Παυλίδου
24 Μαρ 2014 
Τη στήριξη στην υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέχει το
ΠΑΣΟΚ, μετά από κλειστή σύσκεψη κομματικών στελεχών, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.   
Picture 0 for Στήριξη Βενιζέλου στην Παυλίδου για την Περιφέρεια Κ.ΜακεδονίαςΣτην παρέμβασή του, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα για το εγχείρημα της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές και εξήρε την προσωπικότητα και τη διαδρομή της κ. Παυλίδου.

Παρόντες στην ευρεία σύσκεψη ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Χαλκιδικής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Χρόνης Μακρίδης, γραμματείς των οργανώσεων στους νομούς της εν λόγω περιοχής, περιφερειακοί σύμβουλοι και η κ. Παυλίδου.

Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν πώς μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει και να προωθήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, η οποία στηρίζεται και από την Κίνηση "58", τη "Δυναμική Ελλάδα", την πρωτοβουλία "Π 80", τη Δράση και τη "Δημιουργία Ξανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου