Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως" - Το κουβάρι της διαπλοκής θα αρχίσει άραγε να ξετυλίγει;

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ! 

Μιά χειροβομβίδα περιμένουμε...

Ίσως τελικά ο Τσοχατζόπουλος να αποδειχθεί ο αδύναμος κρίκος, όχι απλώς σαν αποδιοπομπαίος τράγος, όπως ΠΟΛΛΟΙ ελπίζουν. Ίσως τελικά το σκάνδαλο των υποβρυχίων να γίνει η αφορμή πού θα επιτρέψει το σπάσιμο του αποστήματος της πολιτικής διαθφθοράς καί να σημάνει την αναδιάταξη δυνάμεων, μέσα από τον απόλυτο εξευτελισμό κάποιων ιερών αγελάδων που κυριάρχησαν στο μεταπολιτευτικό σρερέωμα και την αποπομπή τους από την ενεργό πολιτική σκηνή. Να ανοίξουν καί τα σκάνδαλα της Ζήμενς και του Βατοπεδίου που ώς τώρα κουκουλώθηκαν στα μουλωχτά, και να γίνει το έλα να δείς! Πάντως εάν λειτουργούσε η δικαιοσύνη (έναν Σαρτζετάκη γιά εισαγγελέα χρειαζόμαστε) αυτό που θα έπρεπε να κάνει άμεσα θα ήταν να παζαρέψει με τον Άκη (γνωρίζοντας πως ο ίδιος θα πρέπει να αφήσει τα κόκκαλά του μέσα) την ελευθερία της κόρης του (φέρε τα ακίνητα πίσω!) καί την επιοική καταδίκη της συζύγου του  (με δήμευση φυσικά των προϊόντων δημόσιας κλοπής)  με αντάλλαγμα το άνοιγμα του κουτιού της πανδώρας...να τα φτύσει όλα καί όσα γνωρίζει γιά όλους καί όλες...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ! 

Επιστημονικοπολιτική φαντασία;

 Ίδωμεν λίαν συντόμως...

ΜΗΜ

Ο Άκης απειλεί: 40 χρόνια «φούρναρης» έχω δει…

Σε ευθύτατο υπαινιγμό ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει το καθαρτήριο του συστήματος και αποδιοπομπαίο τράγο προχώρησε ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσω δήλωσης η οποία είναι βέβαιο ότι έχει ανησυχήσει πολλούς…
Πέραν της προσπάθειας να υπερασπιστεί τα μέλη της οικογένειάς του, την κόρη του και τη σύζυγό του τη δίωξη – προφυλάκιση των οποίων την εντάσσει στο σχέδιο της προσωπικής του εξόντωσης, ο πρώην υπουργός απειλεί ευθέως ότι δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό και εμμέσως, ότι «θα πάρει πολλούς η μπάλα». Αυτό που δεν δείχνει να έχει υπολογίσει και πολύ καλά ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ότι η υπόθεσή του έχει λάβει τη δική της δυναμική και πως πλέον ουδείς έχει τη δυνατότητα παρέμβασης για να σταματήσει… Ποτέ βέβεια δεν ξέρεις…

Αναλυτικά η επιστολή του πρώην υπουργού:
«Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα.
Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά: Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν και να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές «ανθρωποφαγίας» και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά, των κομματικών αντιπάλων;
Είμαι βέβαιος και πάλι ότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστα τέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλα έκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, όταν κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία εναντίον μου. Τότε που με τις εσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολο σχεδόν του Κοινοβουλίου. Άρα στην πράξη προωθούν μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα, που τυπικά έχει στόχο εμένα, στην ουσία όμως μετατρέπει σε θύματα όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ακόμη και τα ανήλικα παιδιά.
Η χθεσινή αυθαίρετη επιβολή από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου, έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της. Έγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους, με τραπεζικό δανεισμό ύψους 850.000 ευρώ –με εμένα εγγυητή στα τραπεζικά συμβόλαια δανείου, καθώς και στις υποθήκες που έχουν εγγραφεί στα υποθηκοφυλακείο-, και σταδιακή καταβολή του υπόλοιπου τιμήματος των 450.000 ευρώ, -αποκλειστικά από ίδιους πόρους που καλύπτονται από τα εισοδήματα όλων των προηγούμενων ετών, όπως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές μας δηλώσεις-, στη διάρκεια της τριετίας 2006-2009 προς τα συνεργεία που ολοκλήρωσαν τις κατασκευές του σπιτιού.
Πέραν τούτου όμως, ουδεμία σχέση έχει εκείνη με οποιοδήποτε άλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό, τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της. Το μόνο για το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη, είναι να αναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώς και να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειά της.
Πέραν της τελεσίδικης νομικής κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίου του ΑΕΔ, και στην πράξη, όπως βεβαίωσαν οι ελεγκτικές Αρχές του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης στη Βουλή, καμία σχέση δεν υπάρχει ούτε με δωροδοκίες, ούτε με ‘ξέπλυμα βρώμικου χρήματος’. Έτσι, εφαρμόζοντας έμπρακτα τη θεωρία της ‘οικογενειακής ευθύνης’, εξελίσσεται η ‘επιχείρηση προσωρινής κράτησης’. Μετά από εμένα τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μου Αρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, προχτές, με την απαράδεκτη προσωρινή κράτηση και της συζύγου μου, χτες, -αδιαφορώντας ότι έτσι εγκαταλείπεται μόνο του το 5,5, ετών παιδί μας-, ολοκληρώνεται το σχέδιο εξόντωσης που οδηγεί στη διάλυση της οικογένειας μου.
Κάποιοι μου λένε: ‘Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς’.
Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας.
Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες.
Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως».

http://www.defence-point.gr/news/?p=45278

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου