Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη - Στο ΥΠΕΞ δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πόσες χώρες αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ

Αοριστολογίες, ασάφειες, γελοία επιχειρήματα του στιλ ειρήνη.. αγάπη.. αδελφοσύνη των λαών ενώ την ίδια στιγμή μας σφαλιαρώνουν ακόμα και τα σκόπια.

http://history-of-macedonia.com/wordpress/2012/01/24/apokalupsi-ypex-xores-anagnorizoyn-fyrom/


News Αποκάλυψη   Στο ΥΠΕΞ δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πόσες χώρες αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ
Εδώ και χρόνια από αυτό το blog, έχουμε θέσει μια συγκεκριμένη ερώτηση προς το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Πόσες και ποιές είναι οι χώρες που αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα.
 Επιμελώς από το ΥΠΕΞ κανείς ποτέ δεν απαντούσε στο συγκεκριμένο ερώτημα. Όπως αποδεικνύεται σήμερα, δεν απαντούσαν απλούστατα επειδή δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πόσες και ποιές είναι αυτές οι χώρες.
Με λίγα λόγια, οι Σκοπιανοί έχοντας τα δικά τους συμφέροντα, δίνουν εδώ και χρόνια έναν αριθμό χωρών, οι οποίες υποτίθεται τους αναγνωρίζουν με την συνταγματική τους Ονομασία. Ποτέ όμως δεν δίνουν μια επίσημη λίστα με τα ονόματα αυτών των χωρών. Οι λόγοι ευνόητοι.
 Αναδημοσιεύουμε τι είχαμε γράψει από αυτό το blog το 2010.
----- 
Να μας πείτε βέβαια, εδώ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν στο ελάχιστο την επιστολή-κόλαφο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, με τις υπογραφές 370 ακαδημαϊκώναπ' όλον τον κόσμο. Τον Μενέντεζ περιμένουμε να αξιοποιήσουν;
- Ίσως πάλι η ολιγωρία να οφείλεται σε φόρτο εργασίας. Μπορεί να μετράνε τις 129 χώρες που υποτίθεται πως αναγνωρίζουν τους γείτονες με το «συνταγματικό» τους όνομα.
- Αυτές τις χώρες θα τις μάθουμε πριν αρχίσουμε να κτίζουμε στον Άρη; Κάποιοι λένε πως κανείς δεν τις γνωρίζει, αλλά οι πολιτικοί μας τρώνε τη μπλόφα του Μιλόσοσκι και επαναλαμβάνουν τον αριθμό σαν παπαγαλάκια. Άλλοι πάλι αφήνουν υπονοούμενα για υπόγειες διαδρομές και παραπέμπουν στην περίοδο του «εμπάργκο», όπου οι «ξύπνιοι» έκαναν χρυσές δουλειές. Σύμφωνα με αυτό το μοτίβο, δεν πρέπει να διαταραχθούν οι εμπορικές συμφωνίες των απογόνων του Βουκεφαλόφσκι, με τρίτους.
- Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, περιμένουμε επίσημη λίστα των χωρών στη διεύθυνση του ιστολογίου. Όποιος τη στείλει, κερδίζει μια ηλεκτρονική σάρισα τελευταίας τεχνολογίας.
-----------
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι τόσο τι κάνουν οι Σκοπιανοί όμως είναι τι κάνει (ή δεν κάνει) η δική μας πλευρά. Ας δούμε τώρα και τα νεότερα πάνω στο ζήτημα.
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου με επιστολές τους, είχαν απευθύνει  ερώτηση, τόσο στον πρ. Υπουργό Εξωτερικών κο Λαμπρινίδη, όσο και στον νυν Υπουργό Εξωτερικών κο Δήμα, για το πόσες και ποιές είναι οι χώρες που αναγνωρίζουν την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα. Απάντηση από το ΥΠΕΞ. Καμία.
Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ, κος  Αθανάσιος Πλεύρης, κατέθεσε στις 15/11/2011, ερώτηση προς το Υπουργείο Εξωτερικών.
 http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=a6071820-534e-4561-bccf-87f546bd5c94
 Η ερωτησή του ήταν απλούστατη και είχε συμπεριληφθεί στην επιστολή της Παμμακεδονικής . "Γνωρίζει η Ελλάδα αν υπάρχουν όντως 131 χώρες που "αναγνωρίζουν" χώρα με την Ονομασία "Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Αν ναι, ποιές είναι αυτές;
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7525087.pdf
 Διαβάστε τώρα και την επίσημη απάντηση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Από την μία προκαλεί το γέλιο, από την άλλη όμως λύπη για την κατάντια μας.
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7533039.pdf
Συμπέρασμα: Στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν γνωρίζουν ουτε καν πόσες χώρες αναγνωρίζουν χώρα με την Ονομασία "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Και έπειτα αναρωτιόμαστε γιατί παγιώνεται διεθνώς η ονομασία των Σκοπίων ως "Μακεδονία".
ΥΓ. Για το ζήτημα θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.

Read more http://history-of-macedonia.com/wordpress/2012/01/24/apokalupsi-ypex-xores-anagnorizoyn-fyrom/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου