Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ψάχνουν γιά κορόϊδα οι Σκοπιανοί...!

Μας πήραν τις επενδύσεις και τα εργοστάσια,  μείναμε εμείς με την καλπάζουσα ανεργία στην Μακεδονία, τώρα θέλουν και τους φόρους! 
"Η πολιτική είναι πολιτική", λένε, όπερ κουτοπόνηρα μεταφράζεται ώς  
"Το όνομά Σας όνομά Μας αλλά και τα λεφτά Σας επίσης λεφτά Μας!" Και επίσης..."με τα λεφτάσας αγοράζουμε Τούρκικα προϊόντα, και υπογράφουμε συμβόλαια γιά δρόμους και αεροδρόμια με τους Τούρκους!"  
Το γνωρίζουμε από αλλού αυτό το έργο, από την πρώτη διδάξασα Αλβανία...
"Η πολιτική είναι πολιτική"...
 
Φορολογική συμφωνία με Ελλάδα επιδιώκει η ΠΓΔΜ 
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/04/2011_386840
Ο υπουργός Οικονομικών, Ζόραν Στάβρεσκι, δηλώνει ότι η χώρα του επιδιώκει συμφωνία για την αποφυγή της διπλής φορολόγησης.
Ο υπουργός Οικονομικών της ΠΓΔΜ, Ζόραν Στάβρεσκι, μετά τη συμφωνία για την αποφυγή διπλής φορολόγησης μεταξύ Κοσόβου και ΠΓΔΜ, που υπεγράφη σήμερα στην Πρίστινα, δήλωσε ότι η ΠΓΔΜ έχει προτείνει προς την Ελλάδα την υπογραφή ανάλογης συμφωνίας, όμως, όπως πρόσθεσε, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από την ελληνική πλευρά.
«Η Μακεδονία έχει προτείνει τέτοια συμφωνία (σ.σ. αποφυγής διπλής φορολόγησης) προς την Ελλάδα. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας, μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει απάντηση. Παραμένουμε ανοιχτοί στο θέμα και θέλουμε οι επιχειρηματίες από τις δύο χώρες να συνεργάζονται για τη βελτίωση του επιπέδου των πολιτών, για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και για επενδύσεις. Η πολιτική είναι πολιτική, όμως η οικονομία είναι αυτή που βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο και από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπογραφεί τέτοια συμφωνία», δήλωσε ο κ. Στάβρεσκι.
Πρόσθεσε ότι η ΠΓΔΜ έχει προτείνει και προς τις ΗΠΑ την υπογραφή συμφωνίας για την αποφυγή της διπλής φορολόγησης και αναμένει σχετική απάντηση.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου