Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μακεδονικό και Παρασκήνιο

Posted από τον D-Mak στο http://history-of-macedonia.com/wordpress/2010/12/23/makedoniko-paraskinio/


VN:F [1.9.6_1107]
News Μακεδονικό και Παρασκήνιο

- Μάθαμε ότι η Σκοπιανή Κυβέρνηση αναζητεί απεγνωσμένα Δικτάτορες και Απολυταρχικά καθεστώτα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Με την κατάλληλη συμφωνία σκοπεύουν να αυξήσουν τον αριθμό των χωρών που τους αναγνωρίζουν με το Συνταγματικό τους Όνομα. ‘Οσοι πιστοί προσέλθετε!!

- Βέβαια αυτό πολύ εύκολα μπορεί να γυρίσει μπούμεραγκ εναντίον τους.  Παρεμπιπτόντως, το Ισραήλ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την κίνηση τους να ψηφίσουν Υπέρ της Συρίας στο πρόσφατο ψήφισμα στον ΟΗΕ.  Και ξέρετε…οι Ισραηλινοί δεν ξεχνάνε εύκολα!!


- Επιμένουν οι Σκοπιανοί να κάνουν τις πάπιες για το ζήτημα των χωρών που τους αναγνωρίζουν. Και λογικό είναι. Κάθε φορά που βγαίνει κάποιος επίσημος, τα καταφέρνει πάντα να αναιρεί τον ακριβή αριθμό χωρών που έχουν δώσει οι υπόλοιποι. Άσε που ορισμένες φορές ο Μιλόσοσκι έχει καταφέρει να…διαψεύσει και τον εαυτό του. 

- Και οι Σκοπιανοί εν μέρει ορθά πράτουν και δεν δημοσιεύουν επίσημη λίστα με τις χώρες. Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι αν το έκαναν. Λίγο το έχετε χώρες που τις μοστράρουν εδώ και καιρό ότι τους έχουν αναγνωρίσει να τους διαψεύσουν και να τους κάνουν ρεζίλι παγκοσμίως; Απορίες προκαλεί βέβαια η… άκρα του τάφου σιωπή για το ζήτημα από το δικό μας ΥΠΕΞ. Mήπως… κρύβεται κάτι από πίσω;

- Έλληνας Διπλωμάτης έριχνε φταίξιμο τις προάλλες για το θέμα σε πρώην Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος. Και δεν πρέπει να είχε άδικο. Ουκ ολίγες φορές είχε “συλληφθεί” σε σχετικές δηλώσεις να σιγοντάρει τον αριθμό που δίνουν οι Σκοπιανοί.

- Πολλοί πρώην και… νυν στο Ελληνικό ΥΠΕΞ κάθονται σε αναμένα κάρβουνα αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Wikileaks και το ζήτημα της Ονομασίας. Αν ευσταθούν όσα ήδη ψιθυρίζονται, θα βγουν πολλά στην φόρα για τις παρασκηνιακές ενέργειες κάποιων από την…αποδώ πλευρά, .

- Έχει ήδη ξεκινήσει αυτές τις ημέρες νέο κύμα “διαφήμισης” των Σκοπίων σε διεθνή ΜΜΕ. Για αυτό άλλωστε έχουν φαγωθεί τελευταία, εκπρόσωποι Σκοπιανών Οργανισμών της Διασποράς  να παρακαλάνε τα μέλη τους για δωρεές. Οι κακές γλώσσες λένε πως έχουν γίνει τόσο φορτικοί που έχουν προκαλέσει έντονη δυσφορία σε κάποια από τα μέλη τους. 


- Μια και πιάσαμε τους Σκοπιανούς της Διασποράς, από γκάφα σε γκάφα πέφτουν τελευταία. Τις προάλλες ένας από τους εκπροσώπους στην Αυστραλία, της γνωστής Οργάνωσης με έδρα την Ουάσινγκτον, εκτόξευσε κατηγορίες κατά Αυστραλού καθηγητή Ιστορίας για ρατσισμό. Η σφαλιάρα ήρθε έπειτα από 2-3 ημέρες όταν η AMAC σε απάντηση της δημοσίευσε Ρατσιστικά Σχόλια του ίδιου ατόμου εναντίον της Ελλάδος. Ο Εκπρόσωπος μάθαμε το φέρει ακόμα βαρέως.

- Παράλληλα ακόμα να χωνέψουν το – νέο – μεγάλο χουνέρι που τους έκανε ο Γερουσιαστής Μενέντεζ. Κυριολεκτικά το φυσάνε και δεν κρυώνει. Λίγο το έχετε κάθε φορά που πάνε να κάνουν το παραμικρό στην Αμερικανική Γερουσία να έρχεται ο Μενέντεζ και να τους καταστρέφει τα σχέδια;

- Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συζήτηση σε γνωστό Μακεδονικό Blog με συμμετοχή Καθηγητή Ξένου Πανεπιστημίου, “μπαρουτοκαπνισμένου” στο Μακεδονικό. Μάλιστα εντύπωση προκαλούν οι αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις του, iδιαίτερα με τον όρο “¨Σλαβομακεδόνας”. Αν μετρήσαμε σωστά, ξεκίνησε απορρίπτοντας τον όρο, μετά τον δέχτηκε, το άλλαξε, το ξαναδέχτηκε και τώρα πρέπει να είναι πάλι πάνω στο άλλαγμα. Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στους Σκοπιανούς της Αυστραλίας, στους οποίους δεν άρεσε η υπενθύμιση του για την Βουλγαρική καταγωγή των  ηρώων τους, μάλλον επιστρατεύθηκαν τα καγκουρώ για να βοηθήσουν στα πάνω-κάτω!


- Φήμες λένε πως οι Σκοπιανοί ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα και από Ξένο Ακαδημαϊκό, μεγάλο όνομα στον χώρο, ο οποίος σε συζήτηση για τους αρχ. Μακεδόνες που βρίσκεται στο φόρτε της αυτήν την περίοδο, κάνει το αυτονόητο. Δεν χάνει ευκαιρία να σημειώνει πως οι Αρχ. Μακεδόνες ήταν Έλληνες. Aπ’ ότι μάθαμε υπήρχε και η σκέψη μέσω πλαγίας οδού να ζητήσουν από συνεργάτες του να σταματήσουν οι αναφορές του στην Ελληνική καταγωγή των Αρχ. Μακεδόνων. Όμως δεν τον ξέρουν καλά. Ο Καθηγητής δεν μασάει από τέτοια.  

- Ό,τι τρελές και παλαβές ιστορίες έχετε στείλτε τις στο ΜΙΝΑ. Αφού δημοσίευσαν άρθρο όπου δύτης, την ώρα που κάνει κατάδυση συγκρούεται με έναν τεράστιο Καρχαρία και αφήνει τον καρχαρία στον… τόπο, έχετε βάσιμες ελπίδες να τα δημοσιέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου