Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χάϊντε και ДόБρΑ БούЛГαρСκΑ ΧРονЙά το 2011!

Λογικό επακόλουθο της από χρόνια ακολουθούμενης Ελληνικής πολιτικής είναι κι αυτό: Μετά τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς, άρχισαν τα κόλπα οι Αλβανοί Τσάμηδες, και τώρα πήραν σειρά οι "φίλοι μας"οι Βούλγαροι. ΄Ετσι είναι! Μάθανε πως...ПИДЙΟΜΑСΤΕ...πλακώσανε κι οι Ρόμα...

21.12.10

Από το ιστολόγιο του Γιώργου Εχέδωρου - http://www.echedoros-a.gr/2010/12/2011_21.html

Βουλγαρικό Κόμμα: 'Θυμάται' δόξες κατοχικές σε ημερολόγιο του 2011 !

Η 'Μεγάλη Βουλγαρία’ σε ημερολόγιο του BMPO


Δεκέμβριος 21, 2010.

Χίλια ημερολόγια θα μοιράσει η νεολαία του βουλγαρικού κόμματος BMPO, με χάρτη των ορίων της Ενωμένης Βουλγαρίας, όπως ήταν το 1941. (!!!)

«Το δώρο αυτό είναι μέρος της παραδοσιακής θεματογραφίας του κόμματος BMPO με ιστορικά θέματα και αντικατοπτρίζει τα όρια της ενωμένης Βουλγαρίας το 1941, όπου παρουσιάζονται μέσα σε εικόνες οι μεγάλες εθνικές μορφές του πανθέου μας σε επιθεωρήσεις των βουλγαρικών στρατευμάτων μας στη Μακεδονία».

Στο κάτω μέρος του εορταστικού ημερολογίου αναγράφεται:

« Στις 19 Απριλίου του 1941, ο βουλγαρικός στρατός εισήλθε στη Μακεδονία. Οι στρατιώτες ήταν ευπρόσδεκτοι από χιλιάδες ανθρώπους, εντόπιους Βούλγαρους στην Κρίβα Παλάνκα, στην Οχρίδα, στα Σκόπια και τη Δοϊράνη».



(σ.σ. Ο χάρτης περιλαμβάνει όλη την ελληνική Θράκη,  όλη την ανατολική Μακεδονία, μέρος της κεντρικής Μακεδονίας καθώς και όλο το κρατίδιο των Σκοπίων. Και όλες οι ονομασίες πόλεων και χωριών, φυσικά, στα βουλγαρικά, Κουκούς, Σολούν κλπ )

--

Τίτλος: «ВМРО подарява на врачани 1000 календара»

Δημοσίευση: ‘ВМРО’, 21.12.2010


Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου