Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συνέλαβαν τον καναλάρχη Κων. Γιαννίκο για χρέη προς το δημόσιο

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011
Συνελήφθη το απόγευμα σε νότιο προάστιο της Αθήνας ο μεγαλομέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού Alter Channel  κ. Κωνσταντίνος Γιαννίκος για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο ύψους 1.200.000 ευρω.

Η σύλληψη του κ. Γιαννίκου έγινε ύστερα από σχετικές έρευνες του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής και κατόπιν συνεργασίας του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη με τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος εξέδωσε προ ολίγων ωρών σχετική παραγγελία.

Τη σύλληψη δεν ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία όπως είχε συμβεί με τους κ.κ. Πετζετάκι, Λεβή και άλλους αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής μετά από εντολές που έδωσε ο διοικητής την υπηρεσίας κ. Ιωαννης Δικόπουλος.

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ ανέφεραν πριν από λίγο ότι θα συνεχισθούν οι συλλήψεις και άλλων φοροφυγάδων με βάση μια σχετική λίστα εκατοντάδων προσώπων η συγκεκριμένη ελεγκτική υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι το Alter Channel κατέχει άδεια πανελλαδικής εκπομπής, ωστόσο εδώ και εβδομάδες υπολειτουργεί μεταδίδοντας μόνο ταινίες σε επανάληψη.  

 http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4674689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου