Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ Αδυνατεί το πολιτικό σύστημα να βάλει τέρμα στη βία

09/05/2011
http://www.elzoni.gr/html/ent/215/ent.9215.asp
Ανίκανη αποδεικνύεται η πολιτεία να θέσει τέρμα στη βία εντός και εκτός γηπέδων (και με αφορμή τις ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες).

Δεν πέρασε εβδομάδα από την επανάληψη των εξαγγελιών και των απειλών και το περασμένο σαββατοκύριακο κυριάρχησε η είδηση της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Κόρινθο.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, ομάδα οπαδών της ομάδας έφθασε πανηγυρίζοντας στο κτίριο όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος φιλάθλων του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο.

Το απεχθές είναι πως οι «αντίπαλοι», οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ, τα οποία και χρησιμοποίησαν εναντίον επτά οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια ένας 27χρονος και ένας 28χρονος.

Το επεισόδιο ήταν συνέχεια μιας άλλης συμπλοκής που είχε γίνει νωρίτερα έξω από το Σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Κόρινθο, όταν επενέβη η αστυνομία.

Οι θερμοκέφαλοι νεαροί ετράπησαν σε φυγή και τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα… ξανασυναντήθηκαν λίγο μετά στην διασταύρωση των οδών Καλλιθέας και Αϊδινίου, όπου συνέβη και το περιστατικό με τα καλάσνικοφ!

Και να σκεφθεί κανείς ότι με τον τερματισμό της βίας έχουν ασχοληθεί όλοι οι πολιτικοί της χώρας, ακόμη και ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου