Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Για την ονομασία των Σκοπίων, τη Θράκη και τη λαθρομετανάστευση.

Δήλωση του βουλευτή Σερρών κ. Μάρκου Μπόλαρη

Μάρκος Μπόλαρης - Δίον
Οι στιγμές που ζει ο τόπος είναι κρίσιμες και ιστορικές. Η υπευθυνότητα όλων μας είναι προαπαιτούμενο για το μέλλον της χώρας και τη διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Τις στιγμές αυτές οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις μας και τις πολιτικές μας σε καίρια ζητήματα του τόπου. Οι πολίτες δεν επιθυμούν τακτικές που υπαγορεύονται από τις δημοσκοπικές τάσεις και τη συγκυριακή αξιοποίηση της θυμικής συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος. «Η επιστροφή της πολιτικής», όπως επαγγέλλονται ορισμένοι, δεν γίνεται με αδιευκρίνιστες θέσεις σε ζητήματα που κρίνουν ζωτικά συμφέροντα της χώρας. Ο λόγος μας πρέπει να είναι ειλικρινής, χωρίς να υποκρύπτει σκοπιμότητες και ιδεολογικές εμμονές.

Στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και μεταξύ άλλων δήλωσε : «Έχουμε διαπιστώσει διαφωνίες ιδιαίτερα στα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ονομασία των Σκοπίων, με το όνομα Μακεδονία που θα συζητηθεί σε λίγες ημέρες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Διαφωνούμε επίσης για θέματα που έχουν να κάνουν με την λαθρομετανάστευση και για τη Θράκη.»
Ο κ. Πάνος Καμμένος έχει ευθύνη να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για τις θέσεις του κ. Τσίπρα στα δυο αυτά σοβαρά θέματα ενώ ο κ. Τσίπρας πρέπει επιτέλους να διαχειριστεί την εντολή του ελληνικού λαού και να μην κρύβεται πίσω από αυτή ξεκαθαρίζοντας την πολιτική που έχει το κόμμα του:

Α) για την ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, η οποία θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Β) για τη Θράκη και

Γ) για τη λαθρομετανάστευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου