Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η Χρυσή Αυγή έβγαλε τα δόντια της - «Το 7% θα γίνει 17%, το οποίο θα γίνει 27% και μετά η πατρίδα θα περάσει στα χέρια μας»


Μιχαλολιάκος: Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας!
Απειλές κατά κομμάτων, μεταναστών και ΜΜΕ από τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής
Μιχαλολιάκος: Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας!




Απειλές κατά των πολιτικών κομμάτων, των μεταναστών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εξαπέλυσε την Κυριακή, μιλώντας από το μπαλκόνι της οργάνωσης στα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, κ. Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι όποιος αντιτίθεται στην οργάνωση, είναι εχθρός της, σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι αγέλη, αλλά στρατός», ενώ έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».


Με συγκεντρωμένους δεκάδες οπαδούς της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως, «Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα», «Αλήτες - προδότες - πολιτικοί», «Ελλάς - Ελλάς - Ή ταν ή επί τας» και «Αυτή η γη δεν σας ανήκει», ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι «σήμερα γιορτάζουμε μία μεγάλη νίκη. Δώσαμε την απάντηση που έπρεπε στα λαμόγια από τις εφημερίδες».

«Το μόνο που σκέφτηκε να κάνει το κράτος ήταν να βάλει δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας, μήπως πειράξουμε τους Πακιστανούς του Χρυσοχοΐδη» είπε και συμπλήρωσε ότι «σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες σήκωσαν τον σταυρό της επανάστασης».

«Σε όσους πιστεύουν ότι, μπαίνοντας στη Βουλή, θα γίνουμε καλά παιδιά, τους απαντούμε ότι οι δρόμοι μας περιμένουν. Με την δυστυχία που έχουν φέρει, όλοι οι δρόμοι θα ανοίξουν και η Ελλάδα θα γίνει δική μας» ανέφερε.

«Αγωνιζόμαστε για μία μεγάλη Ελλάδα, για την ένωση με την Κύπρο, για την απελευθέρωση της Βόρειας Ηπείρου και για να ξαναφέρουμε στην πόλη τον νόμο και την τάξη και να μην δολοφονούν οι λαθρομετανάστες γέρους και γριές» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

«Ζήσαμε τρεις μήνες λάσπης και βρωμιάς» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «εγώ Χριστέμπορος σαν τον Καρατζαφέρη και τον Σαμαρά δεν θα γίνω». «Μιλούσε για πατριωτισμό ο Αϊβαλιώτης που λούφαρε από το Στρατό» φώναξε.

«Είχαμε το θάρρος να προστατεύσουμε γειτονιές και να απελευθερώσουμε πλατείες» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και κατήγγειλε τους «επαγγελματίες αντιρατσιστές», επιτιθέμενος στον κ. Χρυσοχοϊδη «που προφυλάκισε αστυνομικό γιατί εμπόδισε την απόδραση λαθρομετανάστη».

«Θα αγωνιστούμε για την πατρίδα μας. Δεν λογαριάζουμε θυσία» δήλωσε και συμπλήρωσε ότι «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας». «Εμείς δεν πρόκειται να πάμε πίσω. Η 6η Μαΐου είναι μεγάλη μέρα. Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει 100.000 Χρυσαυγίτες. Και εάν κατεβάζουν τα τεθωρακισμένα, τότε να ξέρουν ότι θα είναι μαζί μας!» φώναξε.

«Αυτό το αμαρτωλό κράτος προσπαθούσε να στήσει προβοκάτσιες σε βάρος της Χρυσής Αυγής» σημείωσε, ενώ κατήγγειλε ότι 83χρονος υποψήφιος της οργάνωσης δέχθηκε επίθεση στα Εξάρχεια, αλλά και ότι έλαβαν χώρα «χιλιάδες περιστατικά νοθείας». «Το ποσοστό μας δεν είναι 7%, αλλά και 10% και παραπάνω» τόνισε.

«Θα απαντήσουμε όπως πρέπει και θα είναι μία και καλή» υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και κατήγγειλε «κάτι αλητάκια που παριστάνουν τους επαγγελματίες αντιρατσιστές». «Μόνο πάνω από τα πτώματά μας θα ξεπουλήσουν την πατρίδα» είπε και επισήμανε ότι «ο ΕΛΑ και η 17Ν είναι έργο της Αριστεράς».

«Το 7% θα γίνει 17%, το οποίο θα γίνει 27% και μετά η πατρίδα θα περάσει στα χέρια μας» σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος. «Δεν είμαστε αγέλη, είμαστε στρατός. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει έως να απελευθερώσει την πατρίδα από τους κλέφτες και τους απατεώνες» συμπλήρωσε.

«Τώρα θα θελήσουν να μας αλλάξουν, να γίνουμε δηλαδή καλά παιδιά, να γίνουμε δηλαδή κλέφτες» σημείωσε, επισήμανε ότι «ζούμε ημέρες τυραννίας και χούντας» και κατήγγειλε τους «εθνοπροδότες». «Να το καταλάβουν. Έχουν πρόβλημα. Δεν θα αλλάξουμε, δεν θα γίνουμε προδότες» είπε.

«Φυσικά και δεν μας κάλεσαν σε κανένα κανάλι και φυσικά δεν θα πήγαινα, εάν με καλούσαν. Είναι οι εχθροί μας!» επισήμανε ο κ. Μιχαλολιάκος κι έκλεισε την ομιλία του, δανειζόμενος την ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου, «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

2 σχόλια:

  1. http://tophtokaitoapphto.blogspot.com/2012/05/blog-post_07.html έχουμε και λέμε:στην Χ.Α, σηκωνόμαστε όρθιοι σαν ένδειξη σεβασμού κτλ..

    έγινε ένα τζέρτζελο και την κάναν οι δημοσιογράφοι και έμειναν οι ξένοι μόνο δημοσιογράφοι.

    αυτό είναι ένα απίστευτο τρολάρισμα.

    ήξεραν από την ΧΑ ότι οι ημεδαποί θα έκαναν προκλητικές ερωτήσεις και βρήκαν μια πρώτης τάξεως τρολιά να κάνουν στους δημοσιογράφους για να τους στείλουν, έτσι ώστε ο αρχηγός να πει αυτά που ήθελε και να δημοσιευτούν χωρίς να αρχίσει κανένα βαλτό παιδάκι να πετάει βλακείες.

    αν είχαν λίγο μυαλό τα σούργελα οι εύθικτοι δημοσιογράφοι, θα λέγαν:
    όχι ρε φίλε, δεν σηκώνομαι και θα κάτσω παρόλα αυτά.
    τι θα κάνεις, θα με διώξεις; με τι πρόσχημα;
    αλλά τα πήραν και φύγαν οικειοθελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί περιμένεις από κότες που μιά ζωή κάθονται στα αυγουλάκια τους...καί πληρώνονται απο Αλαφούζους καί Λαμπρακηδες.
    Τα Κανίς βλέπουν Γερμανικά λυκόσκυλα και τρέχουν να σωθούν!
    Ρωμαλέους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥΣ -που ξέρουν και δεν φοβούνται να δαγκάνουν- χρειαζεται ο τόπος άν θέλουμε να μπούν τα Γερμανικά λυκόσκυλα στην θέση τους με την ουρά στα σκέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή