Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Μάρκου Μπόλαρη προς τις Σερραίες και τους Σερραίους.

Ευχαριστώ τις Σερραίες και τους Σερραίους που, σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ανανέωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η επιλογή σας είναι πρόκριμα για τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, με γνώμονα τα κρίσιμα...
προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Στηρίζει τις προσπάθειές μας για διαφάνεια, σεβασμό στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, τομές που θα εξυγιάνουν τη λειτουργία των θεσμών, το δημόσιο βίο μας.

Τα μηνύματα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι πολλαπλά και αμφίσημα. Εκφράζουν όμως τη διάχυτη αγωνία της ελληνικής κοινωνίας για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης που θα αναλάβει τις καθοριστικές πρωτοβουλίες για ένα ασφαλέστερο μέλλον του τόπου. Σεβόμαστε τις επιλογές του εκλογικού σώματος. Πρέπει τώρα, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, οι πολιτικές δυνάμεις, με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που ισχυρίσθηκαν προεκλογικά ότι έχουν σχέδιο εξόδου από την κρίση, να αναλάβουν την ευθύνη τους για να κυβερνηθεί ο τόπος. Αυτό επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και σ’ αυτήν την πρόκληση πρέπει, όλοι όσοι έχουμε αίσθηση της κρισιμότητας, να ανταποκριθούμε. Το ΠΑΣΟΚ, που στην πλέον δύσκολη συγκυρία για τον τόπο ανέλαβε, χωρίς υπολογισμό πολιτικού κόστους, να διαχειρισθεί τα κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα θα στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή. Για να επικρατήσουν στη χώρα οι αναγκαίες προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την έξοδο από την κρίση: πολιτική σταθερότητα και σαφής ευρωπαϊκός προσανατολισμός. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου