Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

"New Dreams" (Kαινούρια Όνειρα) γιά μιά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ νομίζει ότι έχει καί τα απαραίτητα προσόντα γιά να μπορέσει να κυβερνήσει το Ελληνικό κράτος. Θα πεί κανείς...μα καί στα δύο μετανάστες καί αλλοδαπές εργάζονται , οι δουλειές σχεδόν πάντα κλείνονται με μιζαδόρους καί κάθε είδους νταβατζήδες μεσάζοντες, πουτανιές κανονίζονται, σίγουρα ομοιότητες υπάρχουν. Δεν διαφωνούμε: μπουρδελοκατάσταση καί στα δύο, αλλά τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά. 
Κατ΄αρχήν το  μαγαζί του Μιχαλολιάκου, άν κρίνουμε από τις φωτογτραφίες στο διαδύκτυο, φαίνεται μαγαζί οργανωμένο καί πολυτελείας. Καμία σχέση με το τριτοκοσμικό μπάχαλο του Ελληνικού κράτους που μπάζει από παντού. Εκεί του βγάζουμε το καπέλο του Κυρ-Νίκου.
Αλλά όμως, άλλο πράγμα είναι να είσαι καπετάνιος σε κοτεράκι με δυό ξανθιές κοντά στην παραλία καί άλλο πράγμα είναι να είσαι καπετάνιος σε κρουαζερόπλοιο στην ανοιχτή θάλασσα. 'Αλλο πράγμα είναι να διοικείς σωστά καί κεδροφόρα ένα απλό μπουρδελοξενοδοχείο, έστω καί πολυτελείας, καί άλλο πράγμα είναι να θέλεις να διοικήσεις ολόκληρο μπουρδελο-κράτος σαν το Ελληνικό!
Είναι ζήτημα μεγέθους, όπως σίγουρα θα συμφωνούσαν καί τα κορίτσια που συχνάζουν στο «New Dream».
ΜΗΜ


Διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ :
Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Παράλληλες... δραστηριότητες αναπτύσσει ο αρχηγός της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», καθώς αποδεικνύεται και συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου. Εκτός από την «προστασία» που παρέχει η οργάνωσή του σε ηλικιωμένους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποδεικνύεται και... «προστάτης» του έρωτα, αφού στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής της οδού Λιοσίων βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και... επαγγελματίες του σεξ. Μάλιστα, στην επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι!

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής
Το ξενοδοχείο, που φέρει το όνομα «New Dream» στην πλατεία Αττικής, είναι γνωστό σε όσους συνηθίζουν να περνούν λίγες ώρες χαλάρωσης με τρυφερή συντροφιά. Ως υπεύθυνη διαχείρισής του φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ - Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία», η οποία δηλώνει ως έδρα το ίδιο κτίριο της οδού Λιοσίων 121.
Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (κοινώς ΦΕΚ) κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης.
Πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ διοίκησης του «ροζ» ξενοδοχείου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της εταιρείας έχει δηλώσει ως διεύθυνση αυτή της επιχείρησης. Το ζευγάρι έχει δηλώσει την ίδια διεύθυνση στην Πεύκη. Ως είθισται, την εταιρεία εκπροσωπεί και δεσμεύει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΣ της ανώνυμης εταιρείας.
Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής
Αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Τον Αύγουστο του 2010, στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια. Στο επίσημο αστυνομικό δελτίο της επόμενης μέρας (25 Αυγούστου 2010) σημειώνεται: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτες».
Από το δελτίο της ΕΛΑΣ δεν φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά στην επιχείρηση ή ποιάς εθνικότητας ήταν.  
(Σημ. δική μου: Kαλά...με τόσους φουσκωτούς που διαθέτει η Χρυσή Αυγή, δεν ντράπηκαν καί άφησαν το μπουρδελομάγαζο του ΑΡΧΗΓΟΥ αφύλακτο...Τι ξεφτίλα οργάνωση είναι αυτή...! Μετά πώς να πιστέψει ο πολίτης όταν του λένε οι Χρυσαυγίτες, ψηφίστε μας καί θα φυλάξουμε τα σύνορα από το Καστελόριζο ώς τον Έβρο...να μήν μπεί αλλοδαπός μέσα...τί να πεί κανείς...σκάρτεψαν κι τραμπούκοι σ΄αυτή την χώρα)
Στην ιστοσελίδα του το ξενοδοχείο υπόσχεται «ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση που είναι διάχυτη σε όλα τα δωμάτια διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις των ροζ, μοβ και κόκκινων χρωμάτων, από τα οποία ο πελάτης μπορεί να διαλέξει αυτό που τον αντιπροσωπεύει». Διαθέτει 38 δωμάτια, η τρίωρη διαμονή κοστίζει 20 ευρώ και διαθέτει διακριτική είσοδο από την οδό Σεπολίων 14-16.
Δεν είναι τυχαίο που το ξενοδοχείο έχει κερδίσει την «έγκριση» των πελατών του που σε γνωστή ιστοσελίδα για οίκους ανοχής αναφέρουν πως: «για τα λεφτά του καλό είναι... δεν θα πήγαινα όμως εκεί με τη φίλη μου...»
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63651176

Γιά τα περαιτέρω...εδώ:
http://www.hotelnewdream.gr/
http://www.facebook.com/hotelnewdream

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου