Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Νόμος περί προσλήψεων "Εφαρμοστριών Προφυλακτικών Ελαστικών"

Σκανδαλίστηκαν πολλοί με την απαίτηση γνωστού Υπουργού γιά να ποινικοποιηθεί η άρνηση χρησιμοποίησης προφυλακτικού στα πορνεία.
Δημοσιογράφοι άρχισαν αμέσως να αναρωτιούνται γιά το πώς θα μπορούσε να ισχύσει καί να επιβληθεί μιά τέτοια νομοθεττική απαίτηση. "Θα στέλνει ο κ. Υπουργός κλιμάκια να ελέγχει εάν το έβαλες;" αναρωτήθηκαν οι πιό δύσπιστοι.
Στην προεκλογική Ελλάδα της κρίσης το μυαλό μας πρέπει να δουλέψει γόνιμα.
Περιμένω αίφνης να βγούν οι πιό ευφάνταστοι των υποψηφίων καί να προτείνουν το αυτονόητο.
Με δεδομένο πως η γραφειοκρατία πάντα εφευρίσκει λύσεις επέκτασής της, η λύση θα πρέπει λογικά να είναι Ελληνικού τύπου κρατικογραφειοκρατική.
Με το απαραίτητο φυσικά χαρτάκι από τον τοπικό βουλευτή καί την βεβαίωση της κομματικής Οργάνωσης Νέων της περιοχής, η κάθε νέα που έχει τα απαραίτητα δικαιολογιτικά θα μπορεί να περνά τον σκόπελο της συνέντευξης που θα περιλαμβάνει παρουσίαση γνώσης καί κατοχής του αντικειμένου, (σε κατάλληλο λόγω πεόμορφου σχήματος λαχανικό ή φρούτο) θα προσλαμβάνεται. Η πρόσληψη θα γίνεται στην αρχή σε πρόγραμμα Στάζ, που αμέσως μετά (λίγο πρίν τις επόμενες έκλογές) θα μετατρέπεται σε ατομική σύμβαση αορίστου χρόνου.
Η θέση θα είναι προκαθορισμένη καί τα καθήκοντα των νεοπροσληφθέντων θα προβλέπονται καί θα περιγράφονται στο σχετικό διάταγμα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως "περί προσλήψεων "Εφαρμοστών Προφυλακτικών Ελαστκών" σε ιδιωτικούς οίκους κάλυψης γεννετήσιων αναγκών (ΙΟΚΓΑ)" - κοινώς πορνεία.
Οι νεοπροσληφθείσες εφαρμόστριες  προφυλακτικών ελαστικών θα αποκαλούνται λόγω συντομίας "Προφυλακτούλες". Ο ορος "καποτατζούδες" κρίνεται αδόκιμος λόγω της Τουρκικής προέλευσης κακόηχος κατάληξης "-τζούδες".
Οι Προφυλακτούλες θα αποτελέσουν την λύση στο πρόβλημα εφαρμογής του νόμου περί ποινικοποίησης της άρνησης χρησιμοποίησης προφυλακτικού, μιάς καί ο κάθε πελάτης σε ΙΟΚΓΑ αφ΄ ότου επιλέξει την σχετική παροχό υπηρεσιών, καί αφού πληρώσει το αντίτιμο στην τσατσά θα περνά από την Εφαρμόστρια (Προφυλακτούλα) η οποία θα "εφαρμόζει" το προφυλακτικό.
Το γεγονός πως κάποιες "Εφαρμόστριες" (Προφυλακτούλες) πιθανολογείται πως θα αρχίσουν να απαιτούν το απαραίτητο γιά κάθε σωστή υπηρεσία του Δημοσίου "φακελάκι", θα πρέπει να καταγραφεί στις απολύτως κατανοητές παρενέργειες, στιςοποίες ο πολίτης που θέλει σωστή εξυπηρέτηση θα προσαρμοστεί κατάλληλα. Μεγαλύτερο πρόβλημα θα εμφανιστεί εάν καί όταν οι Προφυλακτούλες θα αρχίσουν να προχωρούν σε περισσότερες των προβλεπομένων από τον νόμο υπηρεσίες, ερχόμενες σε άμεση κόντρα με τα κατοχυρωμένα συνδικαλιστικά δικαιώματα των μελών του συνδικάτου των πορνών. Η διαφορετική κομματική ηγεσία των δύο αυτών συνδικάτων προμυνύει κάποια ένταση συνδικαλιστική.
Κάποιο πρόβλημα θα προέλθει από την δυναμική παρέμβαση του Κινήματος "Δεν Πληρώνω", που θα απαιτήσει δωρεάν παροχή των υπηρεσιών των "εφαρμοστριών". Το μεγαλύτερο ζήτημα θα προκληθεί στις αμέσως επόμενες εκλογές όταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα δημαγωγήσουν ασύστολα εναντίον της λεγόμενης "ομηρείας" του κλάδου των συμπαθών Προφυλακτούλων, καί θα απαιτήσουν την μονιμοποίησή τους.
Το όλο πρόγραμμα θα πρέπει φυσικά να περάσει μέσα από την διαδικασία αποδοχής από την Τρόϊκα, κάτι που θα εξοργίσει τους ανεξάρτητους στο φρόνημα ¨Ελληνες που βλέπουν τα λυπηρά αποτελέσματα της εξάρτησης της χώρας μας από τις ξένες δυνάμεις που θέλουν τον Έλληνα άνεργο καί το Κοινωνικό Κράτος διαλυμένο καί χωρίς τις ιατρικά βεβαιωμένες καί νομικά κατοχυρωμένες απαρείτητες κοινωνικές υπηρεσίες.
Μιλτιάδης Η. Μπόλαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου